ELLE-redaktionen: Dét står øverst på vores ønskeliste til jul

ELLE-redaktionen: Dét står øverst på vores ønskeliste i år
Foto: produktfoto

Højt fra træets grønne top

Stråler juleglansen

Sådan starter den klassiske julesang fra 1848. Men selvom juletræet skal stråle om kap med de funklende december-stjerner på julenatten udenfor, så er der også noget andet, som tager en stor portion af vores opmærksomhed juleaften: Pakkerne, som ligger under træets ’grønne top’, og som har vores navn på.

For selvom julen først og fremmest handler om at være sammen med de nærmeste og have en hyggelig aften, så er juleaften også en aften, hvor drømme kan få frit løb, og hvor vi forhåbentligt kan pakke nogle af de ting ud, som vi har sukket efter i lang tid.  

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

På ELLE redaktionen drømmer vi i år om alt fra varme støvler, det blødeste pyjamassæt til eksklusive møbler, som vi kan smykke os selv og vores omgivelser med. Og mon ikke, at vores julegaveønsker også kan give inspiration til, hvad du ønsker dig under træets velduftende grangrene?

Swipe dig gennem galleriet og få et indblik ind i, hvad vi her på ELLE-redaktionen drømmer om og sukker efter i år og få samtidig inspiration til det, du skal give og det, du selv kan ønske dig i år...

ELLE-redaktionens julegaveønsker

Psst... Du kan også give et abonnement i gave, som varmer langt ind i det nye år. Klik på banneret herunder for at sikre dig den perfekte julegave til hende (eller ham), du holder mest af.

 

Relaterede artikler