Wood Wood lancerer designsamarbejde med adidas

Foto: PR

København-baserede Wood Wood har siden 2002 specialiseret sig i streetwear-baseret sweatshirts, t-shirts, jakker og accessories. Nu lancerer Wood Wood et designsamarbejde med adidas, som blandt andet betyder, at der kommer en helt speciel udgave af den ikoniske Gazelle sneaker på markedet.

Gazelle-W.W. skoen lanceres i sort-hvid, og har de ikoniske tre striber, som vi kender fra adidas på siden. Desuden har skoen ’nørrebro’ printet på siden, som en hyldest til Wood Woods originale hood. Wood Wood x adidas skoen har desuden ordene ’Madness’ og ’Mayhem’ trykt på bagsiden af hælene, som en reference til fodbolduniverset der til tider kan virke kaotisk og brutalt. 

Læs også: Her er modeugens events for alle

Som det perfekte match til skoene, har Wood Wood x adidas sammen udviklet en fodboldtrøje til kollektionen med det velkendte Wood Wood print på hele trøjen. Samarbejdet hylder desuden fodbolduniverset ved at designe et begrænset antal af tørklæder og caps, som også er inspireret af sporten.

Samarbejdet mellem de to brands bliver skudt af stablen til en stor fest på Nørrebro den 10. august 2017, hvor kendte brands vil kæmpe om æren i en udendørs fodboldturnering samt feste igennem efterfølgende på natklubben Rust. Samme dag præsenteres designsamarbejdet, og her kan man være den første til at få fingrene i den nye Gazelle sneaker. Sko, som ikke bliver solgt her, vil blive solgt i Wood Woods butikker samt online frem til den 12. august 2017, så du skal være hurtig, hvis du vil have fat i din egen unikke Wood Wood x adidas sneaker.

Tilmeld dig eventet og læs mere på Wood Woods Facebook-side her

Få et sneak peak på nogen af de fine items fra den nye Wood Wood x adidas kollektion i galleriet nedenfor...

Wood Wood lancerer designsamarbejde med Adidas

Relaterede artikler