Copenhagen Fashion Week SS18: Her er modeugens events for alle

Foto: Luka Roné
Den københavnske modeuge, Copenhagen Fashion Week, er lige om hjørnet og løber af stablen fra den 8. august til den 12. august. Snart vil hovedstaden summe af lidt flere langbenede modeller og stilbevidste mænd og kvinder end sædvanligt. Copenhagen Fashion Week afholdes to gange årligt og fylder de københavnske gader med mode, kultur og fashion-fester og byder på de lækreste snacks og velsmagende cocktails. Og heldigvis er det ikke kun for branchens etablerede folk, for modeugen er også for enhver, der glæder sig til at lufte sin indre fashionista. 
 
 
Copenhagen Fashion Week arbejder kontinuerligt med at integrere byens borgere under modeugen, og det er til gavn for dig, der elsker mode, for også i år byder modeugen på en række oplevelser, hvor konvolutten ikke kun er stemplet med 'by appointment only'. 
 
Du kan f.eks. opleve modeugen på helt nært hold i Papirhallen, når Zalando i samarbejde med Copenhagen Fashion Week slår dørene op for et åbent univers af udstillinger og talks. Her har de hentet forskellige designere, redaktører, modeeksperter og influencers ind til at definere skandinavisk mode og til at fortælle om, hvad vi kan forvente i fremtiden.
 
Til samme event kan du blandt andet høre ELLE’s Style Director, Mie Juel, tale om efterårets trends og tendenser – og vil du være lidt skarpere på mens fashion, kan du høre Fashion Editor på herremagasinet Dossier, Mads Emil Møller, komme med sit bud på, hvilke tendenser vi skal have fokus på til efteråret.
 
 
Så vil du være med, kan du ligeså godt kridte stilletterne og finde kalenderen frem. I galleriet nedenfor giver vi dig et overblik over dette års åbne events, modeshows, talks og fester, så du kan komme helt tæt på under modeugen!
 
Psst… Vil du være ekstra godt klædt på inden det hele går løs, så skynd dig at få fingrene i det nyeste ELLE, hvor du kan komme med behind-the-scenes fra sidste års modeuge i København og læse om nogle af dette års show brands.
 

Copenhagen Fashion Week SS18: Her er modeugens events for alle

 

Relaterede artikler