Shoppegalleri: Få månedens forsidelook med Nina Marker

Foto: Anja Poulsen, styling: Sophia Roe

ELLEs marts-nummer er dedikeret til powerkvinden anno 2018, og derfor finder du den seje Nina Marker på månedens forside. Den danske topmodel har, trods sin unge alder, allerede gået selvsikkert ned ad nogle af de største modehuses catwalks fra Chanel og Saint Laurent til Versace – og nu indtager hun forsiden af dansk ELLE.

Nina Marker er 20 år og blandt andet kendt for sin utrolige skønhed samt markante øjenbryn, som du kan se meget mere til i modeserien ’Daily Denim’ i magasinet. Hvis du ikke allerede kender denne model i forvejen, er der med andre ord god grund til, at købe magasinet og se meget mere til den danske model, der gradvist indtager verden og denim-trenden, som endelig er tilbage i modebilledet! 

Denim har været en etableret del af garderoben, siden det for alvor gjorde sit indtog i 1970’erne, og i år er der (også) god grund til at investere i et par gode denim-jeans. Denne sæson er denim kommet på sin egen revival-tour, hvor materialet ses i alverdens afskygninger på sommerens catwalks. Blandt andet var trenden at spotte i Diors SS18 kollektion, som bød på et jakkesæt af denim sammensat i en patchwork-lignende mønster, en nederdel i denimbouclé samt en jakke af denimfrynser.

Læs også: Blanche: "Vi er inspireret af den her female power, der er oppe i tiden"

Derudover er der også flere brands der er begyndt at specialisere sig i god denim, deriblandt det nye svenske brand Jeanerica samt det danske brand Blanche.

Denim er derudover svaret på alt, når vejret og sæsonerne skifter. Det rå materiale har ingen begrænsninger, og denim-jeans kan kombineres med en florlet sommerkjole toppet med en let strik, såvel som et top til tå-look i denim.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Gå efter det rå materiale i alt fra jakker, dungarees og selvfølgelig jeans, og miks sprøde skjorter med funklende smykker og top looket med et par statement-sko ala Balenciagas ’Knife’ satin slingback pumps - eller byd foråret hjerteligt velkommen i den fineste, pink kjole, Nina Marker bærer på månedens forside. Bliv inspireret til looket i galleriet herunder...

Forsidegalleri: Få månedens forsidelook med Nina Marker

Relaterede artikler