Se Emma Watsons 'Belle'-kjole fra Dior blive tegnet

Se Emma Watsons Dior ‘Belle'-kjole blive tegnet
Foto: All Over Press

Vi ELLEsker ’Skønheden og Udyret’ - og vores kærlighed, blev kun forstærket endnu mere, da vi for nyligt oplevede Emma Watson i rollen som Belle i den nye 'Skønheden & Udyret' fra Disney. 

Og når de klassiske Disney-film bliver lavet til spillefilm med rigtige skuespillere, er der særligt én ting, vi ser ekstra meget frem til: at se og opleve de smukke prinsessekjoler bliver bragt til live af nogle af verdens største modehuse. 

I ’Skønheden og Udyret’ var der naturligvis én bestemt kjole, som gjorde et helt specielt indtryk, og som vi glædede os ekstra meget til at se "live" på smukke Emma Watson. Det var selv sagt den ikoniske gule ’Belle’-kjole, som Belle har på, da hun bliver inviteret til bal på slottet af Udyret - og vi var bestemt ikke skuffede!

 

 

Læs også: Emma Watsons nye Instagram-profil er et must-follow for alle modeelskere!

Det er modehuset Dior, der står bag designet og kreationen af den gule kjole, og fordi den gule kjole er så ikoniske som den er, har Dior lavet en lille film, hvor du kan følge processen helt start til slut - fra de første tegninger til udvælgelse af stoffet og selvfølgelig det færdige resultat.

 

Se med i videoen nedenfor, når Dior tryller den smukke gule Belle-kjole frem...

Køb ELLE

Relaterede artikler