Emma Watsons nye Instagram-profil er et must-follow for alle modeelskere!

Se Emma Watson og hendes nye modefokuserede og økovenlige Instagram
Foto: All Over Press

’Skønheden og Udyret’-stjernen Emma Watson er altid elegant, men nu har hun taget sin passion for mode til et nyt niveau. I forbindelse med premieren på den nye eventyrlige film, har den smukke skuespillerinde nemlig oprettet en Instagram dedikeret til sin store kærlighed for mode under navnet ’The Press Tour’ - et must-follow for alle fashionistaer…

Læs også: Derfor er Emma Watson et stilikon

Emma Watson inviterer på den nye profil sine fans tættere på de mange premiere og events, som hun deltager i, i forbindelse med filmen, imens hun på hvert billede viser sine fine outfits og skriver, hvor i verden hun er. Men dette er ikke det eneste, for skuespilleren er nemlig stor fortaler for bæredygtighed, og alle hendes outfits er derfor økovenlige!

Under hvert billede skriver Emma Watson udførligt, hvem designeren er – og vigtigere endnu – hvorfor designet er bæredygtigt. Hun formår på den måde at vise, hvordan man både kan klæde sig elegant og økovenligt. Designerne hun bærer, inkluderer alt fra store modehuse som Stella McCartney, Oscar de la Renta, og Louis Vuitton til det svenske mærke Filippa K. Hendes Instagram giver samtidig et indblik i, hvordan de forskellige stykker tøj bliver til virkelighed fra de første skitser og stofprøver til det endelige resultat, når det hænger på bøjlen i Emma Watsons hotelværelse.

Se også: Emma Watson hylder bæredygtig mode på sin 'Regression'-tour

Der er ingen tvivl om, at både Emma Watson, hendes stylist Rebecca Corbin-Murray og resten af folkene omkring skuespillerinden, ligger mange kræfter i den nye profil. Og mon ikke vi forsat kommer til at se masser af inspirerende, moderigtige og bæredygtige outfits fra den smukke skuespillerinde… Vi er i hvert fald allerede vilde med den nye mode-profil!

Få et smugkig på hendes nye profil nedenunder.

 

Et opslag delt af The Press Tour (@the_press_tour) den

4. Mar 2017 kl. 10:44 PST

 

Et opslag delt af The Press Tour (@the_press_tour) den

27. Feb 2017 kl. 9:21 PST

Køb ELLE

Relaterede artikler