Kate Moss er nu endelig på Instagram - se her hvorfor

Foto: All Over Press
Breaking: Kate Moss er nu på Instagram.
 
Det kan måske umiddelbart virke mærkeligt, at en berømt topmodel som Kate Moss ikke har følt et behov for at oprette en bruger på Instagram før nu - men hvorfor hopper hun så med på bølgen nu?
 
Hendes første post afslører ikke meget, men man kan alligevel tydeligt se, at hun er gået i en ny retning ved at oprette en Instagram-profil og endelig gøre sig tilgængelig for resten af verden. Noget, som topmodellen Kate Moss ellers aldrig har gjort et stort numer ud af.  
 
Kate Moss på Instagram er måske en nyhed, men en model på de sociale medier er bestemt ikke en nyhed - men Kates nye post er måske et godt eksempel på, hvad de sociale medier egentlig gør ved modeverdenen.
 

Siden Kate forlod bureauet Storm sidste år, har modellen nemlig selv arbejdet på at opbygge sit eget bureau. 

I et nyligt interview, udtalte Kate Moss, at modeller som Kendall Jenner og Gigi Hadid har fået en anden side med af modelverdenen, og at de virkelig har forstået, hvor vigtig Instagram er for en models karriere.  

Vi ved, at digitale medier ændrer måden, hvorpå mode og modeller fremstilles og brandes, men fordi Kate Moss blev berømt uden de sociale medier i sin tid, har hun måske selv følt, at hun ikke har behøvet de sociale medier. Og det kan måske være derfor, at hun har været så længe om at komme på de sociale medier. 

Se også: Kendall Jenners 25 mest likede billeder på Instagram 

I dag ved vi i hvert fald, at modeller ofte bliver hyret til jobs blandt andet pga. deres tilstedeværelse og indhold på de sociale medier, da Instagram og Snapchat på mange måder fungerer som deres egne personlige online branding-platforme. Gigi Hadid og Kendall Jenner må siges at være levende beviser på vigtigheden af de sociale mediers påvirkning af en models karriere, da med henholdsvis 23 og 65 millioner følgere på Instagram ligger i toppen over modeller med flest følgere verden over.

Kendall Jenner er dertil vokset op med realityshowet 'Keeping Up With The Kardashians', hvorfor de sociale medier, hendes familie og programmet gjorde hende berømt i en meget ung alder.

Men Kate Moss erkender nu, at de sociale medier faktisk har en vigtig værdi, og at hun derfor har oprettet @katemossagency-profilen på Instagram og postede dette billeder, som det første:

I galleriet har vi samlet billeder af den altid skønne Kate Moss, der får os til at misunde hendes gode gener og perfekte stil.

Kate Moss

Relaterede artikler