Nyhed Jimmy Choo afslører ny musthave-kollektion i samarbejde med supermodellen Kaia Gerber

Foto: Jimmy Choo and Kaia

Kvinder kan ikke få nok af dem. De fås høje og lave. De fås slanke og brede, og de fås i alverdens former og farver. Skoene. Vi skal have dem til enhver lejlighed, og vi skal helst også have dem i dén farve, der lige passer til vores humør den pågældende dag.

Sko kan vi ikke få nok af og slet ikke, hvis designeren bag hedder Jimmy Choo.

Den malaysiskfødte modedesigner, Jimmy Choo, der for alvor blev kendt og anerkendt da Carrie Bradshaw "lost her Choo" i 90’er hitserien Sex and the City, har for tredje gang teamet up med modellen Kaia Gerber og lavet en capsule collection på fire par sko.

Læs også: Zalando teamer med 9 nordiske brands om eksklusiv bæredygtig kollektion.

Kaia Gerber er med til at repræsentere Jimmy Choo-kvinden, som tør skille sig ud fra mængden, men som samtidig skal have sko til enhver lejlighed.

Derfor tager kollektionen udgangspunkt i Kaias eget klædeskab og er med til at skildre Gerbers signaturstil, som bedst kan beskrives som ungdommens twist på 90’ernes grunge, der møder den californiske coolness og selvsikkerhed.

”Jeg ville gerne have en ubesværet arbejdsgarderobe, der kunne fungere til ethvert look i en farvepalette, der talte til mine californiske rødder, mens jeg tilpassede mig til enhver by, når som helst, hvor som helst”, fortæller Kaia Gerber.

Vil du også redde dine ankler fra et ensomt og kedsommeligt liv og derfor købe alt for mange Jimmy Choo-sko, ligesom sko-connaisseuren Carrie Bradshaw? Følg med her og se, hvornår skoene bliver sat til salg. 

Psst! Køber du et par sko fra kollektionen, går 15% af salget til Kaias velgørenhedsprojekt – nemlig til børnene fra St. Jude Children’s Research Hospital.

Se de forskellige styles lige her:

Jimmy Choo afslører ny kollektion i samarbejde med supermodellen, Kaia Gerber

Relaterede artikler