Nyhed Zalando teamer up med 9 nordiske brands om eksklusiv, bæredygtig kollektion

Small steps, big impact by Zalando er navnet på en ny, eksklusiv og bæredygtig kollektion, Zalando har udviklet i samarbejde med 9 store, nordiske brands der tæller Blanche, Bruuns Bazaar, Designers Remix, Filippa K, Han Kjøbenhavn, Holzweiler, House of Dagmar, Libertine Libertine og Won Hundred.

Kollektionen er første led i den bæredygtige strategi do.MORE, som Zalando lancerede tilbage i oktober – og netop visionen for den nye kollektion er der særlige fokus på at reducere ressourceforbruget i produktionsprocessen, øget produktkvaliteten samt at have det sociale aspekt i højsædet.

Small steps, big impact by Zalando består af 70 items i en nøje valgt, nedtonet farvepalette, der spænder fra blomstrede kjoler til sofistikerede suits, slidstærkt denim og lette frakker. Og særligt kollektionens diversitet gør det muligt at mixe og matche de forskellige styles på kryds og tværs i et væld af kombinationer, så alle items kan holdes aktuelle i garderoben mange år fremover - selvom de er designet i samarbejde med de forskellige bands: Blanche, Bruuns Bazaar, Designers Remix, Filippa K, Han Kjøbenhavn, Holzweiler, House of Dagmar, Libertine Libertine og Won Hundred.

Fundamentet for det unikke samarbejde mellem de 9 nordiske brands blev skabt ud fra hvert enkelte brands bidrag til den bæredygtige tankegang både hvad angår produktionsprocessen, men også tekstilkvaliteten og de specifikke materialer, der blandt andet inkluderer organisk bomuld, 100% genanvendt polyester, OEKO-TEX-certificerede prints og øget vandbesparelse. Hvert eneste item i kollektionen er altså skabt ud fra et samarbejde mellem de ni brands og Zalando. 

Læs også: Helena Christensen laver capsule-kollektion i samarbejde med H&M.

Small steps, big impact by Zalando vil være tilgængelig på Zalando.dk fra tirsdag den 28. januar 2020, og nedenfor i galleriet kan du få et sneak peek på vores yndlingsstyles fra den bæredygtige kollektion:

zalando-smallstepsbigimpact-galleri-elle-dk

Relaterede artikler