House of Dagmar åbner butik i København

House of Dagmar åbner butik i København
Foto: PR

Det svenske brand, House of Dagmar, har i den grad haft succes på den svenske og internationale modescene siden 2005, hvor brandet blev startet af tre kreative, svenske søstre. Og nu bliver det lidt lettere at få fingrene i de fine klæder herhjemme, når House of Dagmar åbner sin første butik i København. Butikken kommer til at ligge i Illum, der har undergået en forvandling til et internationalt mode- og beautymekka de seneste sæsoner. Dermed passer House of Dagmar perfekt ind, og i den fine butik på 2. sal kan man allerede nu shoppe løs af brandets aktuelle pre-fall 2017-kollektion. Til juli lander de første styles fra efterårskollektionen.

Det danske marked er dog ikke helt ukendt for det svenske brand. Under modeugen i august 2016 holdt House of Dagmar nemlig sit første modeshow på dansk jord. Derfor er det med stor glæde, at brandet nu åbner en butik i København.

Bag det succefulde brand står de tre søstre, Karin Söderlund (CEO), Kristina Tjäder (Creative Director) og Sofia Wallenstam (Brand Manager). Sammen driver de House of Dagmar og skaber sofistikerede og ukonventionelle designs, hvilket har været med til at gøre det svenske mærke verdenskendt. Det fine navn stammer fra brandets muse og inspirationskilde, søstrenes bedstemor, Dagmar.

Læs også: Svenske House of Dagmar: ”Vi elsker København og den afslappede atmosfære”

House of Dagmar er et brand, der går op i kvalitet og bæredygtighed. Kollektionerne bliver derfor lavet med omtanke for mennesker, dyr og miljøet, som kun gør butiksåbningen til en endnu bedre nyhed.

I galleriet kan du se nogle af de fine styles, der vil være at finde i den nye butik på 2. sal i Illum fra juni måned.

House of Dagmar åbner butik i København

ELLE nyhedsbrev

Relaterede artikler