Gigi Hadid melder afbud til årets Victoria's Secret Show i Shanghai

Gigi Hadid dropper ud af Victoria's Secret Fashion Show 2017
Foto: All Over Press
I slutningen af august løftede vi sløret for, hvilket 46 modeller der skal gå det ekstravagante Victoria’s Secret Fashion Show 2017 – og heriblandt var selvfølgelig en række kendte ansigter som Adriana Lima, Elsa Hosk, Josephine Skriver og Gigi Hadid.
 
 
Men nu er det oprindelige line-up af modeller, der skal gå på den eftertragtede catwalk, ændret. På Twitter afslørerede Gigi Hadid nemlig, at hun ikke kommer til at være en del af årets Victoria's Secret Show i Shanghai alligevel. På Twitter skriver hun: 
 
”Jeg er så udkørt, at jeg ikke er i stand til at klare Kina i år”. En udmelding, som naturligvis straks satte de sociale medier i kog, hvor både medier og fans ærgrede sig over Gigis udmelding.
 
Læs også: Sådan har Victoria's Secrets modeshows udviklet sig de sidste 10 år
 
Men heldigvis har den amerikanske darling ikke afskrevet det prestigefulde Victoria's Secret-show helt. I samme Twitter-post skriver hun nemlig, at hun glæder sig til næste år:
 
”Jeg elsker min Victoria’s Secret familie og vil være med alle mine piger i ånden!! Jeg kan ikke vente med at se det smukke show i år, og jeg glæder mig allerede til næste år!”
 
 
Så noget tyder altså på, at vi kan forvente at se den smukke Gigi Hadid marchere på catwalken iført eksklusivt lingeri og englevinger igen i 2018, når hun har fået sine superkræfter tilbage. Vi krydser fingre!
 
Læs også: Få Gigi Hadids cool safari-inspirerede outfit på budget
 
... Og lad os så i stedet glæde os over, at der heldigvis er en masse andre langbenede supermodeller med markerede kindben og velskabte former, som med en guddommelig engle-attitude kommer til at rocke catwalken i Shanghai til Victoria’s Secret Fashion Show 2017.
 
I galleriet nedenfor har vi samlet de (nu) 45 topmodeller, som du kan forvente at se til VS-showet i år.
 

Her er de 46 modeller, skal gå Victoria's Secret Show 2017

 

Relaterede artikler