Få Gigi Hadids cool safari-inspirerede outfit på budget

Få Gigi Hadids cool safari-inspirerede outfit på budget
Foto: All Over Press / produktbilleder

Topmodellen Gigi Hadid har længe været på alles læber. Den amerikanske supermodel er kendt for sin skønhed og evne til at skrue et perfekt outfit sammen – og dette sæt er absolut ingen undtagelse.

Umiddelbart kan lyden af en løs buksedragt hurtigt henlede tankerne på en hygge-dag derhjemme på sofaen - for at iføre sig en buksedragt i bomuldsmateriale er vel alt for afslappet til at iklæde sig udenfor hjemmets vante rammer? Ikke hvis du spørger Gigi Hadid (eller ELLEs moderedaktion for den sags skyld!).

For tilføjer man et par solbriller i en farve, som skriger safari og et par loafers, der venter utålmodigt på at blive pakket ned i en stor kuffert til den næste rejse, ja så henleder outfittet som helhed istedet tankerne mod Afrikas varme himmelstrøg og eksotiske safari-ture. 

Læs også: Shoppegalleri: 10 festlige kjoler til hverdagen 

De cool safari-referencer bliver dermed elegante, netop fordi Gigi har valgt et look i samme, gennemførte nuance, og de gyldne solbriller fungerer som prikken over i'et, og gør dette sæt fuldent!  

Og loafers kan skam også bruges flittigt i vinterhalvåret: Stil dem på kontoret, så du kan skifte fra vamsede støvler til de smukke, behaglige størrelser så snart du sætter dig ved dit skrivebord, og få glæde af dem hele arbejdsdagen lang.

Du kan også forkæle dig selv med et par tykke strømpebukser i uld, som holder fødderne lune hele dagen på trods af den åbne form - der er jo stadig lidt tid til, at garderoben for alvor skal tage hensyn til frostgraderne, som fejrer henover landet, heldigvis! 

Og intet gennemført look uden en gennemført makeup - der har derfor sneget sig et par skønhedsfavoritter ind på moderedaktionens liste over budgetvenlige Gigi-items.

Swipe dig gennem alle galleriets 10 items, så du selv kan kopiere det cool Gigi-look. 

Psst.. Bare rolig: Alle 10 items tager hensyn til dig, som er tidligt ude og allerede er begyndt at købe årets julegaver - for hvis der er noget, vi kan li', så er det når der både er plads til at forkæle dem, du holder af og dig selv! 

Få Kaia Gerbers cool biker-look på budget

Få Gigi Hadids cool safari-inspirerede outfit på budget

Relaterede artikler