Jubilæumskollektion Filippa K introducerer FK Jeans

Foto: Filippa K

Filippa Knutsson, bedre kendt som Filippa K, debuterede med sin første kollektion i efteråret 1993, og det betyder, at mærket i disse dage kan fejre 25-års jubilæum. I 1993 lancerede brandet sine første strech-jeans, der øjeblikkeligt blev svenskernes favorit.

25 år senere er det så blevet tid til en relancering af denimkollektionen. Brandet har siden sin spæde start udviklet på sine kerneværdier, stil, enkelthed og kvalitet, og alt dette udmunder nu i FK Jeans bestående af tidløse klassikere.

Denim var som bekendt et nøglemateriale i 90’erne, og FK Jeans er altså et kærligt nik til dengang, det hele startede for det Stockholm-baserede tøjmærke.

Læs også: Louis Vuitton skaber humoristisk kattekollektion i samarbejde med ikonisk modeprofil.

Modellen Maria Palm pryder de seje kampagnebilleder, og hvis du ikke allerede var overbevist i forhold til denim-på-denim-looket, så bliver du det i hvert fald her.

 

Foto: Filippa K
Kollektionen, der består af både jeans, jakker, en nederdel og en skjorte, vil være tilgængelig i udvalgte butikker og online den 1. november 2018.

I galleriet herunder har vi samlet hele FK Jeans-kollektionen såvel som kampagnen med Maria Palm, så du kan se, hvad du kan glæde dig til at hoppe i fra den 1. november 2018.

Filippa K introducerer FK jeans

Relaterede artikler