En af de mest ikoniske butikker i Paris lukker

Colette i Paris lukker
Foto: Instagram @colette

En æra er slut. Efter 20 år på den ikoniske gade Rue Saint-Honoré lukker den ikoniske konceptbutik Colette i Paris.

Den triste nyhed blev breaket på Colettes egen instagram, hvor butikken postede et billede med en tekst på både fransk og engelsk. Og med introen "Alt godt har en ende" fortæller de, at butikken lukker efter 20 år i december 2017. Årsagen til lukningen skyldes ud fra teksten på Instagram, at kvinden bag butikken, Colette Roussaux, trækker sig tilbage - og uden Colette selv er der ingen Colette, lyder det så fint i teksten.

 

Et opslag delt af colette (@colette) den

12. Jul 2017 kl. 2:13 PDT

Colette blev grundlagt i 1997 og har siden været en af de mest besøgte og efterspurgte butikker for fashionistaer, stilikoner og modepersonligheder i Paris, ligesom deres legendariske café altid har været et af vores foretrukne spots at nyde en kaffe i Paris. 

Colette fortæller dog, at den ikoniske butik og location allerede næsten er overtaget af Saint Laurent, som efter signende både skal overtage adressen og de ansatte i Colette.

Nyheden om Clukningen af Colette kommer lige efter, at H&M for nyligt meldte ud, at de har samarbejdet med Colette i forbindelse med H&M Studio AW17-kollektionen.

Så hvis du ikke allerede så frem til Colette x H&M Studio AW17-kollektion, som først vil være tilgængelig i Colette og på Colettes hjemmeside og derefter lanceres den 14. september 2017 i udvalgte H&Ms butikker og online, så bør du gøre det nu!

Vi har indsat den kommende Colette x H&M Studio AW17-kollektion i galleriet, som vi - trods alt - stadig kan drømme om.

H&M Studio AW17 x colette-kollektionen

 

 

Relaterede artikler