ELLE Maj // Nyt magasin på gaden!

Oliver Stalmans/Tomorrow Management, Line Thit Klein

Månedens ELLE, der er på gaden nu, har fokus på årets største modefest – ELLE Style Awards. Vi har glædet os til endelig at løfte sløret for alle de nominerede – designerne, modellerne, fotograferne, stilikonerne, makeupartisterne, mændene … vi kunne blive ved!

Mød dem alle sammen i majnummeret, hvor du også kan glæde dig til at møde årets skønne værtinde Ellen Hillingsø.

Læs også: Ellen Hillingsø er værtinde til ELLE Style Awards 2015

Apropos skønne kvinder så bringer vi også et interview med evigt skønne, cool og sympatiske Julianne Moore. Der er selvfølgelig også masser af garderobeinspiration at finde i månedens nummer – vi har fundet alt det, der rimer på forår og sommer – cool solbriller, lette kjoler, plisserede nederdele og masser af blomsterprint. Og for at gøre det hele lidt mere overskueligt, har vi også lavet en komplet liste over sæsonens vigtigste køb (tænk perlearmbånd, posetasken og kimonoen).

Læs også: ELLE Style Awards 2015: Her er de nominerede!

Smugkig i det nye ELLE i videoen her:

På beautyfronten er vi glade for endelig at kunne skrive, at Marc Jacobs Beauty er landet på de danske skønhedshylder! ELLE skønhedsredaktør Anne P. guider os til alt, der er værd at vide om produkterne og hvilke fem, hun rigtig gerne vil have fingrene i. Det er også i majnummeret, at du finder ELLEs rejseguide til italienske Bellagio, der er nabo til George Clooneys getaway – need we say more?

Rigtig god læselyst. 

Psst... Med majnummeret får du desuden det helt nye ELLE Decoration med gratis!

Få en smagsprøve på alt det, du kan opleve i det nye ELLE, og mød nogle af de nominerede til ELLE Style Awards 2015 i galleriet. Brug pilene eller 'swipe' dig igennem. 

ELLE Maj // Nyt magasin på gaden!

Relaterede artikler