ELLE Style Awards 2015: Her er de nominerede!

Annonce
ELLE Style Awards

ELLE Style Awards er en hyldest til modebranchen og alle dem, som vi er på ELLE-redaktionen synes er de aller dygtigste. Det er med andre ord dem, vi har håndplukket til at arbejde med os, dem som hver dag gør det muligt for os at lave verdens største modemagasin og alle dem, som hver dag inspirerer os til at pryde os selv med smukt design på kroppen:

"Det er tredje gang, at ELLE står i spidsen for Danmarks vigtigste og mest prestigefyldte modepris, ELLE Style Awards og vi glæder os til endnu en gang at hylde de dygtigste kreative kræfter i dansk mode netop nu. Det er et ekstremt stærkt felt af nominerede i år, så der vil være spænding til det sidste om hvem, der løber med de eftertragtede awards", lyder det fra ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal Christiansen.

Se også: Køb din billet til ELLE Style Awards her

Vi har nomineret 47 dygtige, passionerede og talentfulde personer til dette års ELLE Style Awards, som du alle sammen kan møde i det ELLE-magasin, der kommer på gaden mandag d. 30. marts, og nu er tiden (endelig!) kommet til, at vi her på ELLE.dk kan løfte sløret for alle de nominerede i de 16 kategorier.

De nominerede er: (klik på kategorien for at se de nominerede indenfor hver kategori):

ÅRETS DANSKE MODEL

ÅRETS DANSKE STYLIST

ÅRETS DANSKE HÅRARTIST

ÅRETS DANSKE MAKEUPARTIST

ÅRETS MAND

ÅRETS MODEFOTOGRAF

ÅRETS INTERNATIONALE MODEHUS

ÅRETS DESIGNER

ÅRETS BRAND

ÅRETS SMYKKEBRAND

ÅRETS STILIKON - LÆSERPRISEN

ÅRETS CSR-PRIS

ÅRETS UUNDGÅELIGE

ÅRETS BEAUTYFOTOGRAF

ÅRETS MODEFORMIDLER

ELLE-PRISEN - Vinderen af ELLE-prisen vil blive afsløret den 4. maj til ELLE Style Awards 2015. 

… Her på ELLE-redaktionen kan vi slet ikke vente til at kalenderen siger den 4. maj 2015, og vi er i fuld gang med at forberede den store aften ned til mindste detalje!

Hvis du selv kunne tænke dig at komme med til årets modefest, kan du købe billetter til både dig og dine veninder - køb din billet til ELLE Style Awards 2015 her.

Ønsker du at gøre aftenen (endnu mere!) uforglemmelig, kan du gå 'all-in' med VIP-billetter, der både inkluderer treretters middag på Brasserie Storm på Hotel Crowne Plaza, transport til DR Koncerthuset, velkomstdrink, show, afterparty og goodiebags - køb VIP billetter her.

Psst... Læs meget mere om alle de nominerede i dit ELLE magasin, der er på gaden fra d. 30. marts 2015!