ELLE januar // Nyt magasin på gaden + Lovechild 1979 notesbog

ELLE januar // Nyt magasin på gaden + Lovechild 1979 notesbog
Fotograf: Sune Czajkowski, stylist: Mie Juel

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard 

ELLEs januarnummer er på gaden nu, og vi har som altid fyldt magasinet med det bedste indenfor mode, skønhed og interviews.

Glæd dig til at møde tre filmaktuelle, jordbundne Hollywoodstjerner, nemlig Kate Winslet, Elizabeth Olsen og Rebecca Ferguson. Vi har også mødt og interviewet den skønne, ærlige og modige transkønnede Ivy Rosenauer, ligesom vi bringer et interview med den smukke hollandske model Doutzen Kroes.

Månedens store modeguide har fokus på fire uundgåelige sporty items; luksus-sneakers, bukser med striber, hættetrøjer og vindjakken - og alle de ting, du kan style dem med. Vi har også fundet praktiske (men chikke) shoppere, lækre overgangsfrakker og masser af cool statement-T-Shirts.

Læs også: Sådan får du Linda Tols androgyne streetstyle look på budget 

Glæd dig også til at Beauty Editor, Anne P., løfter sløret for årets ELLE International Beauty Awards-vindere – du kan roligt finde notesblokken frem og notere dig årets bedste mascara, creme, foundation, shampoo og duft.

Sidst, men ikke mindst, opfordrer, inspirerer og guider Project Manager & Health Editor, Stephanie Bang, dig også til at sætte tempoet ned og leve et langsommere liv (der bl.a. inkluderer suppe leveret til din dør og forkælelses-retreats).

Rigtig god læselyst.

Psst… Du får også den fineste ELLE x Lovechild 1979-notesbog med månedens nummer!   

ELLE januar // Nyt magasin på gaden

Relaterede artikler