ELLE december // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

ELLE december // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration
Foto: Oliver Knauer, stylist Josephine Aarkrogh

Tekst: Maria Frederikke Munch Thorgaard 

ELLEs julenummer er på gaden, og du kan se frem til at møde nogle af årets mest uundgåelige navne såsom dansk modes nye stjerne Cecilie Bahnsen, der vinder den ene pris efter den anden, modellen Ulrikke Høyer, der sladrede om nogle af modebranchens mindre flatterende sider og den franske præsidentfrue Brigitte Macron, der har givet sit første interview nogensinde.

Du skal selvfølgelig ikke snydes for masser af juletips, gaveideer og guides. Vi har fundet 85 julegaver, du vil elske at give (og få), ligesom du kan lade dig inspirere af ELLE-redaktionens bedste decembertips og læse om jul i Paris a la den dansk/franske designer Vanessa Bruno.

Læs også: En hilsen fra chefredaktricen: #toofat

Det er også i julenummeret, at vi guider til de 2018-skønhedstrends og produkter, du roligt kan glæde dig til allerede nu, og så har vi fundet det fineste lingeri, vamsede frakker, blød strik og stiletterne, der sætter prikket over i’et på dit decemberlook. 

Rigtig god læselyst.  

Swipe dig igennem galleriet og få et indblik i, hvad der venter i det nye ELLE magasin. Psst... Med denne måneds magasin får du også ELLE Decoration, der sørger for at klæde din bolig på til en smuk december... 

ELLE december // Nyt magasin på gaden + ELLE Decoration

Relaterede artikler