Designere verden over hylder Colette i Paris med særlige kollektioner

Designere hylder Colette i Paris med særlige kollektioner
Foto: PR/@beoplay

Colette i Paris har efter 20 år slået sig fast som én af de mest ikoniske konceptbutikker i hele verden. Tidligere på året gik der derfor en chokbølge gennem modebranchen, da Colette bragte nyheden om, at de ville lukke og slukke til december 2017.

Og dermed slutter en æra efter to årtier på den historiske gade Rue Saint-Honoré. ”Alt godt har en ende”, som Colette skrev på deres egen Instagram, da de annoncerede den triste nyhed.

Men som bekendt, er der intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

For i forbindelse med lukningen af en af de mest besøgte og efterspurgte butikker for fashionistaer, stilikoner og modepersonligheder i Paris, så har flere designere meddelt, at de lancerer særskilte kollektioner for at hylde konceptbutikken og dens ånd, som har prydet hele verdens mode-hovedstad siden 1997.

Et af de anerkendte brands, som har designet en kollektion udelukkende som en applaus til konceptbutikken, er Mary Katrantzou, som lancerer en kollektion inspireret af eventyret og Disney-klassikeren, Snehvide.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Den London-baserede designer har dermed designet en kollektion, som med farverige silhuetter hylder modernitet og originalitet, som er en ånd, Colette også er kendt for at besidde.

”Mit arbejde er forankret i visuel kultur og sammenfletningen af forskellige elementer i uventede kombinationer. Snehvide og de syv, små dværge er et afgørende øjeblik indenfor popkulturen, og hver dværg udtrykker en særskilt facet af følelser, der er universelle for den menneskelige oplevelse. Denne kollektion er derfor en genfortolkning af de ikoniske syv figurer i en moderne kontekst,” forklarer Mary Katrantzou.

Læs også: By Malene Birger lancerer capsule-kollektion med Pernille Teisbæk og Net-a-Porter

Også B&O siger tak for 20 år i selskab med Colette, med deres unikke Yves Saint Laurent højtaler, som udelukkende bliver solgt i forretningen fra 27. november til 20. december – perfekt til enhver musik-elskende fashionista!

Mary Katrantzous samlede kollektion bliver solgt online på Colette fra 20. november til 20. december 2017.

Swipe dig gennem galleriet for at få et sneak-peek på den kreative kollektion fra designeren, eller shop hele kollektionen her.

Designere verden over hylder Colette i Paris med særlige kollektioner

Relaterede artikler