Ny kollektion Aiayu er klar med ny konceptkollektion, der emmer af sommer

Foto: Lasse Dearman

Den 6. maj 2019 lander AIAYUs tredje og sidste kollektion i en kampagne, som har fokus på fællesskab, solidaritet og er blevet positioneret under hashtagget #peopleforplanet. Og den nye kollektion ’The Circle’ er essensen af sommer med dens lyse og varme farver og med masser af designs med fine striber. 

Danske Aiayu er en af de sejeste spillere for en mere bæredygtig modebranche, og brandet er kendt for at lave tidsløse designs i en kvalitet, der holder mange år – sådan!

Og det samme gælder selvfølgelig også for deres nye kollektion ’The Circle’, som også består af tidløse og sommerlige designs, du kan hive frem sommer efter sommer.

Læs også: Gå sommeren i møde med smykker fra Holly Golightly x Julie Sandlau

Om den nye konceptkollektion udtaler Maria Høgh Heilmann, grundlægger og kreativ direktør i Aiayu:

“Jeg ved ikke helt hvor det kom fra, men jeg har længe haft et billede i mit hoved af en gruppe kvinder: fem, måske seks stykker, udenfor i vildmarken med langt, ukæmmet hår - boheme og en anelse mystiske.”

Hertil fortsætter hun: ”Der er så meget styrke i sammenholdet mellem mennesker. Solidaritet er kernen i Aiayus sjæl – det var sådan vi startede, med en tro på at vi kunne gøre noget sammen – og gøre det bedre – ved at bruge vores hænder, og lære af at samarbejde med håndværkere. For mig er det dét, The Circle symboliserer: sammen kan vi gøre en forskel.”

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Du kan få fingrene i ’The Circle’-kollektionen den 6. maj, hvor den lander i butikkerne, men vær hurtig, for den er kun tilgængelig, så længe lager haves.

Kollektionen består af 25 styles, 1 sæt sengetøj og loungewear og du kan se hele den bæredygtige kollektion i galleriet nedenunder.

Se Aiayus nye konceptkollektion, der emmer af sommer

Relaterede artikler