Smykkesamarbejde Gå sommeren i møde med smykker fra Holly Golightly x Julie Sandlau

Foto: Holly Golightly x Julie Sandlau

Holly Golightly og Julie Sandlau har endelig lavet det samarbejde, som vi alle har ventet på. Så mangler du selv et fint smykke, eller den perfekte gaveidé til enten de kommende konfirmationer, bryllupper eller Mors Dag? Så er et smykke fra Holly Golightly x Julie Sandlau det perfekte valg.

De fine smykker tager udgangspunkt i Holly Golightlys velkendte mund- og læbestiftslogo, som det seneste års tid også har været at finde på både totebags, gym-bags og iPhone-covers.

Og de velkendte læbestiftslogoer var slet ikke til at komme udenom i gadebilledet, og netop derfor er Holly Golightlys ”Lipstick”-kollektion også blevet nomineret i kategorien ”Årets uundgåelige” ved dette års ELLE Style Awards - sejt!

Julie Sandlau spiller faktisk også en yderst vigtig rolle ved dette års ELLE Style Awards, idet hun har designet den eftertragtede vinder-statuette – men den må du vente lidt med at se, hvordan ser ud...

Psst... Der er stadig få pladser tilbage til dette års ELLE Salon, som tager det bedste fra ELLE Style Awards og lidt til... Køb din billet HER.

Læs også: Lej sommerens festlooks fra By Malene Birger

Og så har de også lavet en opdateret version af den klassiske "I Love You"-halskæde, som er lavet af 14 karat guld, og med de fineste navy-farvede bogstaver i.

Kollektionen består af i alt fem pieces, et par ørestikker, to halskæder og to armbånd. Priserne for smykkerne løber fra 1.500 kroner til 9.500 kroner, og kan købes i Julie Sandlaus butikker, på juliesandlau.com, i Holly Golightlys butik i Borgergade og på hollygolightly.dk.

Se alle de smukke kreationer i galleriet nedenunder. Psst… Dette er åbenbart bare den første kollektion ud af flere mellem Holly Golightly og Julie Sandlau, og vi glæder os til at se, hvad de har i ærmet til os næste gang!

Holly Golightly x Julie Sandlau

Relaterede artikler