NYFW: Gigi Hadid - pigen alle taler om!

Foto: All Over Press

Der er bare altid én model, der er mere i fotografernes søgelys end andre, og som bare altid er til stede der, hvor de sker - og ligner en million!

Til New York Fashion Week, der lige nu er i fuld gang, er der ingen tvivl om, hvilken model, der indtager denne plads i år: den kun 20-årige og gudesmukke topmodel, Gigi Hadid. 

Se også: De 15 bedste beauty-looks fra New York Fashion Week

Smukke Gigi Hadid er simpelthen bare at spotte på alle de cool catwalks, til de fedeste fester og så er hun en del af ethvert fashion moment, der er værd at huske fra dette års modeuge i New York.

Gigi var blandt andet at finde i front for Tommy Hilfigers modeshow, hvor showet og kollektionen var inspireret af Caribien, der lige pludselig fik hele modebranchen til at drømme sig væk til det caribiske øhav.

Se også: Rihanna løfter sløret for sit første design for Puma

Derudover var Gigi også at spotte sammen med Jeremy Scott og hans SS16-show, hvor Jeremy Scott tog Gigi med frem på catwalken ved showets afslutning. Og ja, så mænger Gigi sig selvfølgelig med alle de andre it-modeller som Lily Aldridge og Kendall Jenner til alle de fashionable fester, som New York Fashion Week altid er garant for. 

Se alle de højdepunkter, der indtil videre, har gjort Gigi Hadid, til dette års absolutte it-girl ved de internationale modeuger i galleriet!

... Der er vist bare ingen tvivl: Where Gigi goes, we follow...

Gigi Hadid - pigen alle taler om!

 

Relaterede artikler