Caribbean night til Tommy Hilfigers SS16-show

Foto: All Over Press

Da Tommy Hilfiger i går præsenterede sin SS16-kollektion på runwayen under New York Fashion Week var det til caribianske toner og ELLEs chefredaktrice, Cecilie Ingdal Christiansen, beskriver det som en vaskeægte 'Fab Fashion Moment': 

"Som sædvanlig et af det helt store Fashion Moments - denne gang var Caribien fragtet til N.Y. for en formiddag - komplet med strandbar, sand og vand. Kollektionen var da også inspireret af det bedste, vi kender fra de caribiske øer - Jamaica-farverne gik igen på mange styles som korte kjoler, bikinier, short mm. Gigi Hadid var showets stjerne - og anført af hende sluttede modellerne af i vandet til stor jubel fra modepublikumet."

Med topmodellen Gigi Hadid i front, præsenterede Tommy Hilfiger en kollektion, der var inspireret af alt det bedste fra Caribien og setup'et fik derfor også tankerne over på en dejlig varm 'Carribean Night', hvor der var masser af sol, sommer og farverige outfits. Der var med andre ord fuldt fokus på den lækre og sunkissed 'Caribbean chic'. Arh...

Se også: Livestream BOSS Womenswear direkte fra catwalken i New York

Se alle de fine Tommy Hilfiger-outfits i galleriet og lad dig drømme hen til næste sommers tropiske tendenser...

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

Tommy Hilfiger SS16-show

 

 

Relaterede artikler