Modeuge for alle: Her er de events, du kan komme med til

Kom med til eksklusive events i modeugen helt gratis
Foto: PR

Har du bemærket, at der er lidt flere langbenede skikkelser og velklædte kvinder i smukt fodtøj i Københavns gader end ellers i disse dage? Så er det fordi, Københavns modeuge, Copenhagen Fashion Week, endnu engang er over os. Men selvom modeugen ofte ligner en lukket fest udefra med en "by invitation only" dørpolitik, så er der rig mulighed for at få afløb for sin indre fashion darling og komme med til nogle af de fine arrangementer, shows og events der løber af stablen i ugens løb.

Sideløbende med Københavns officielle modeuge, der denne sæson løber fra tirsdag d. 31 januar til fredag d. 3 februar, afholdes nemlig Copenhagen Fashion Festival, der åbner de ellers så lukkede døre op for alle dem, der elsker mode, men ikke fik en invitation med posten.

Læs også: ELLE Update: Dét sker i februar. Psst... Opdateres løbende!

Copenhagen Fashion Festival er således din adgangsbillet til en solid dosis modeuge-glam, og er en lejlighed til at opleve en bred pallette af fine modevents, shows, delikate snacks og kølige bobler og cocktails - og selvfølgelig en oplagt anledning til at hoppe i sit fineste outfit og blive klogere på de nyeste tendenser fra de danske designtalenter.

Se også: ELLE Marts // Nyt magasin + Trendbibel og Dossier

Vi giver dig her et oveblik over alle de events, du kan opleve under Københavns modeuge fra 31. januar til 3. februar. Ses vi derude? 

Kom med til eksklusive og events i modeugen - helt gratis

 
 
ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler