ELLE Marts // Nyt magasin + Trendbibel og Dossier

Foto: Henrik Bülow

Tekst: Rebecca Laudrup

Glæd dig til næste nummer af dit ELLE, hvor moden er sat endnu mere i fokus, end den plejer.

Du kan bl.a. møde tre forskellige, men yderst modebevidste kvinder, som afslører, hvad deres key-item er i denne nye sæson, og stribe-kongen Jørgen Nørgaard, hvis liv er indbegrebet af moderne modehistorie, ligesom vi ser nærmere på, hvad dansk mode satser på lige nu.

Du kan også opleve den smukke svenske topmodel Frida Gustavssen – både professionelt (i en modeserie) og privat i månedens skoskab.

Samtidig har vi også lavet en lille guide til jer, eller rettere sagt en udtaleordbog til sæsonens sværeste navne (fordi hvordan siger man egentlig Aquazzura, eller Loewe på den helt rigtige måde?). Og oftest er én guide ikke nok, så vi har lavet endnu en med modens hotteste navne – på den måde kan du finde ud af hvor hvilken designer befinder sig nu, og hvilke modehuse, de tidligere har været i.

Vi har da også snakket med kvinden som styrker vores danske modeuge, CEO for Copenhagen Fashion Week, og Fashion Forum, Camilla Frank, hun har fortalt os om hendes karriere, lige fra hendes første praktikjob til dét at være iværksætter.

I mit univers kan du møde designeren og grundlæggeren af det smukke lingeri og badetøj Viola Sky, hun hedder Sonja Wolffbrandt Christensen, og bor i den fineste, feminine, med et hint at fransk chic lejlighed, på Frederiksberg.

Og til sidst har vi taget en snak med hele to filmaktuelle stjerner: Michelle Williams og Nicole Kidman samt den lækre britiske cool-cat Cara Delevingne, som er blevet en del af makeupgiganten Rimmel London.

Psst … Denne gang får du hele to ekstra magasiner med i købet, nemlig ELLE trendbibel, og herremagasinet Dossier.  

Få et smugkig på det nye ELLE i galleriet nedenfor...

ELLE Marts // Nyt magasin + Trendbibel og Dossier

Relaterede artikler