Moderedaktionen: Disse 7 A/W 2018-shows gjorde ekstra stort indtryk

Foto: All Over Press

I sidste uge lukkede Paris dørene til denne sæsons internationale modeuger og markerede dermed afslutningen på to måneder fyldt med streetstyle-darlings, fotografer, fashionistaer, topmodeller og ikke mindst overdådige A/W18-kollektioner fra de største modehuse.

ELLEs moderedaktion var blandt de fashionistaer, som fulgte med fra første række, da modehuse som Tommy Hilfiger, Fendi og Isabel Marant fremviste deres A/W18-kollektioner og lod supermodeller som Gigi Hadid og Kaya Gerber pryde catwalken iført eksklusive designs. Og selvom der var mange favoritter at spotte på catwalken i både Milano, Paris, New York og London, så var der selvfølgelig nogle, der gjorde et ekstra stort indtryk.

Læs også: Her er de sødste hunde på catwalken nogensinde

Som fx i Milano, da det italienske modehus Tod’s sendte it-modellen Gigi Hadid ned ad den italienske catwalk med en hundehvalp under armen, eller da franske Isabel Marant kickstartede sit show med det ene lækre western-inspirerede look efter det andet i Paris.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

For at markere afslutningen på sæsonens internationale modeuger, har ELLEs moderedaktion udvalgt de 7 shows, som gav et ekstra stort indtryk og som derfor fortjener lidt ekstra ros og omtale. 

Se dem alle i galleriet og læs hvorfor netop disse shows og kollektioner skildte sig ud...

De bedste A/W 2018-shows

Relaterede artikler