Her er de sødeste hunde på catwalken nogensinde

Foto: All Over Press

Ifølge den kinesiske årskalender er 2018 officielt hundens år, og det har modeindustrien så sandelig taget til sig. Senest under modeugen i Milano, hvor topmodellerne Gigi og Bella Hadid gik i Tod's Fall/Winter 2018 modeshow.

… Dog var det ikke de to søstre-skønheder, der løb med opmærksomheden, men derimod de ultra søde hunde, herunder en sød bulldog hvalp og flere chihuahuas, som blev båret af modellerne under armen. 

Tod's var dog ikke det eneste modehus til at give publikum en firbenet overraskelse – også mærket Gauntlett Cheng havde medbragt super-cute følgesvende til modeugen i Milano – og vi tror endda, vi kan spotte et lille smil på den ene hunds snude i Gauntlett Chengs fashionshow! 

Læs også: Monclers nye kollektion er et must til fashionistaens hund

Så selvom de verdenskendte Hadid-søstre gik hjemmevant på catwalken, så var det altså hundene, der stjal alt opmærksomheden og blev dermed på mange måder de helt store stjerner i Tod's seneste kollektion, som også bød på hunde-formede charms i læder til håndtasken. 

Swipe dig gennem galleriet og se de sødeste hunde på catwalken (nej - dogwalken!) nogensinde – fra Isaac Mizrahi i 2011 til Tod's i 2018. 

Se de sødeste hunde på catwalken nogensinde

Relaterede artikler