Foto: PR
Ny kollektion

Kalder alle coolcats: Saks Potts' collection 13 er landet

af Nikita Hoffmann Andersen 16/07/2020
Er du (også) fan af københavner-brandet Saks Potts, og sidder du klar for at se, hvilke genistreger designduoen bag har lavet i form af den nyeste kollektion? Collection 13 er netop landet, så se med her!

Hvis du ikke allerede har tilføjet et Saks Potts-item til din garderobe, er der stor sandsynlighed for, at du drømmer om det. 

Designere og coolcats Cathrine Saks og Barbara Potts har nemlig ikke bare taget den danske, men også den internationale modebranche med storm, og elsker du det skødesløse scandi-look, er brandet svært at komme udenom. 

For både dit instafeed og gadebillede er fyldt med det:

SP-printede jakker i glossy lak, læderbukser med hjerteformede lommer og knapper og de velkendte glimmer-items, der har vundet indpas i efterhånden flere af brandets kollektioner. Du har sikkert scrollet forbi det hele tonsvis af gange - og med rette liket, for københavner-brandet Saks Potts ér bare essensen af hende den cool kvinde, du ser på gaden og gerne vil ligne.

Læs også: Mytheresa giver yderligere 20% på udsalgssektionen, der er fyldt med designer-items

Og det kommer nok ikke til at ændre sig lige foreløbigt. Saks Potts har nemlig torsdag den 16. juli 2020 lanceret sin collection 13, og hvis du ikke helt havde fundet ud af, hvordan dit sensommer- og efterårslook skulle defineres, kan du bare kigge med her. 

I galleriet herunder har vi nemlig samlet en række loobook-billeder fra kollektionen, men du kan også bare smutte ind på brandet webshop og smide i kurven med det samme - lige HER.