Foto: PR
Udsalg

Mytheresa giver yderligere 20% på udsalgssektionen, der er fyldt med designer-items

af Nikita Hoffmann Andersen 15/07/2020
Har du sparret en sum penge på den aflyste sommerferie, og føler du for at forkæle dig selv lidt ekstra netop af den grund, så er der rigtig gode nyheder. Luksuswebshoppen Mytheresa giver nemlig i disse dage yderligere 20% på udsalgssektionen, og den er proppet med drømmeitems fra brands som The Row, Loewe, Bottega Veneta, Prada og Ganni.

Alt godt kommer til den, der venter.

I hvert fald når det kommer til udsalg - for jo længere tid, du har is i maven, jo lavere bliver priserne. 

Og i udsalgsslutspurten, hvor forhandlerne bare 'skal af' med varerne, inden den nye sæson skal på hylderne, kan man altså netop derfor gøre sig nogle virkelig gode fund til virkelig gode gode priser. 

 

I disse dage giver luksuswebshoppen Mytheresa fx yderligere 20% på alle i forvejen nedsatte varer. Og her er altså tale om et site, der har alle dine internationale yndlingsbrands som Balenciaga, The Row, Loewe, Bottega Veneta og Prada på de digitale hylder side om side med danske darlings som Ganni, Rotate Birger Christensen og Baum und Pferdgarten.

Læs også: 22 Bottega Veneta-inspirerede styles under 1.000 kroner

Så forkæl dig selv med en sommerferiegave i form af de fine The Row-sandaler, sommerens it-bag eller den fine cut-out-bluse fra Ganni, du garanteret har liket løs på Insta. 

I galleriet herunder har vi samlet et par udsalgsfavoritter, men du finder hele Mytheresas udsalgssektion HER - og de ekstra 20% fjernes ved kassen. 

Happy shopping!