ELLEs fødselsdag Redaktionens 11 bedste ELLE-minder i anledningen af ELLEs 11-års fødselsdag

Foto: Lars H. Laursen

I dag er det ELLEs fødselsdag, hurra, hurra, hurra! 11 år. I dag er det præcis 11 år siden, at dansk ELLE ”blev født”.

Med chefredaktør Cecilie Ingdal ved roret åbnedes ballet, og i dag 11 år senere er det stadig i gang, ligesom det er en udsøgt fornøjelse at skabe dansk ELLE til jer læsere måned efter måned i magasinet og dag efter dag på ELLE.dk og Instagram.

Nogle redaktionsmedlemmer har været med fra den spæde start som chefredaktør Cecilie Ingdal, Editor Malou Wedel-Bruun og Beauty Director Anne P., andre er stødt til kort efter som Fashion & Digital Director Josephine Aarkrogh, og derefter, lidt efter lidt, er resten af det hold, der udgør ELLEinderne anno 2019, kommet til.

Fredag den 20. september 2019, bare få dage før ELLEs 11-års fødselsdag, talte vi ved frokostbordet på Aller Media om, hvor vi ville arbejde, hvis ikke det skulle være på ELLE.

Der var flere forslag oppe at vende. Nogle sagde ambassadør, mens andre nævnte advokat eller jordemoder, og selv om det alle er spændende og meget anderledes fag, var der bred enighed om, at der ikke er noget sted, vi hellere ville møde ind hver dag end på verdens bedste ELLE-redaktion.

Men hvad popper egentlig op i hukommelsen, når man skal tænke tilbage på en masse gode, sjove, hårde, travle og fantastiske dage, måneder og år på ELLE?

Læs også: Marie Louise Wedel Bruun: "Mit ELLE-liv".

Det har vi kigget nærmere på i anledningen af ELLEs 11-års fødselsdag, og derfor får du her 10 redaktionsmedlemmers bedste minde fra tiden på ELLE - og når du læser vores minder herunder, som bare fortæller et my fra hverdagen på ELLE, så forstår du nok hvorfor, vi ikke ville byttet jobbet ud for noget…

Scroll løs:

Redaktionens bedste ELLE-minder i anledningen af ELLEs 11-års fødselsdag

 

Relaterede artikler