Foto: H&M
Nyhed

H&Ms designsamarbejde med Simone Rocha er et af de fineste til dato

af Anna Holm Pedersen 9/02/2021
Du kender måske den irske designer, Simone Rocha, for hendes glamourøse og ultrafeminine tøj og sko. Nu har hun lavet et samarbejde med H&M, og det er til hele familiens fordel. Vil du også vide mere om dette samarbejde? Så læs med herunder, når ELLE giver dig alt du skal vide om den nye kollektion.

Den irske designer, Simone Rocha, er den første fra hendes land til at lave et designarbejde med den svenske tøjgigant, H&M. Et samarbejde, der længe har været på H&M’s ønskeliste.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Med sine tylskørter og mange lag, udstråler Rochas design feminitet, styrke og mod.

Normalt er hendes glamourøse og ultafeminine designs til kvindernes fordel, men denne gang er det til fordel for hele familiens garderobe - og det er første gang nogensinde.

Læs ogsåHer er hele H&M Conscious Exclusive AW 20-kollektionen inkl. priser

Kan du forestille dig miniaturversioner af klassiske Simone Rocha-poplin-kjoler i hvidt bomuld kombineret med sukkerrosa cashmere-cardigans med perlemorsknapper? To die for!

 

Foto: H&M

Hvad angår mændene, indeholder denne del af kollektionen også alle Rochas signaturstyles – alt fra en opdateret trenchcoat med perleudsmykning på kraven til en afrundet sommerparka til et klassisk jakkesæt i uld og en farverig ternet blazer med matchende bukser.

Foto: H&M

Samarbejdet sker i forbindelse med, at Simone Rocha kan fejre 10-års jubilæum. I et interview med det britiske Vogue fortæller hun:

H&M-kollektionen er i høj grad en udforskning af mit eksisterende arbejde”.

Dertil tilføjer hun: “Jeg håber, at kollektionens items vil blive båret og sat pris på mange år fremover. De er alle blevet til ved idéer og inspiration, der har formet mig og mit brand de seneste 10 år, og jeg er spændt på at se dem blive fortolket og stylet på nye måder.”

Du kan se hele kollektionen i galleriet herunder, og shoppe den online her.