ELLE Runway Se hele H&M Studios SS21-kollektion

Foto: H&M

Copenhagen Fashion Week AW21 afholdes fuldt digitalt, og du kan følge med i alle shows og kollektioner lige her på ELLE RUNWAY. Her vil ELLEs modeteam opdatere dig på de største tendenser og øjeblikke fra AW21-modeugen i København.

Det svenske highstreet-brand, H&M, blev grundlagt i 1947 og har siden været kendt for at levere trendy og cool styles til hele verden. H&M Studio er en fashion-forward og limited edition-kollektion, som kun udkommer to gange årligt.

H&M Studio fremviste deres SS21-kollektion. Kollektionen hedder ”Treasure Forever”, og er skabt med eventyr og selvudfoldelse for øje. Kollektionen er inspireret af modige og eventyrlystne drømmere og har en elektrisk farvepalet af koral-orange og neon-gul, som balanceres med neutrale toner af beige og sort.

Læs også: Se hele Day Birger et Mikkelsens AW21-kollektion her

Vi ønskede at indfange attituden hos den selvsikre og udtryksfulde udforsker. Derfor er der masser af dristige styles med referencer fra livet under havets overflade. Nederdelen med frynser ligner lidt en blæksprutte og den korte, malede læderjakke er en moderne og feminin fortolkning af den maritime klassiker. Ligeledes tilføjede vi klatretråde-lignende krøller og ujævne knapper, som var disse styles taget fra havet,” fortæller Angelica Grimborg, Concept Designer hos H&M Studio.

Du kan se både H&M Studios SS21-show og hele den nye kollektion herunder.

H&M Studio SS21