Gucci åbner deres første nye koncept-butik i Danmark
Mode

Gucci åbner deres første nye konceptbutik i Danmark

af Josephine Jein 18/05/2017
Gucci har netop åbnet deres første nyrenoverede butik i Danmark efter chefdesigner Alessandro Micheles kreative vision der kendetegner det nye Gucci med maksimalistiske tendenser og inspiration fra de klassiske Gucci-arkiver. Kig inden for i den nye danske Gucci-butik her.

Gucci har gennemgået en utrolig visuel forvandling inden for de sidste årtier - både hvad angår kollektionerne og det visuelle udtryk. Den nye stil er effekten af chefdesigner Alessandro Micheles kreative vision om at redefirnere og og tilføre nyt liv til det ikoniske Gucci-brand. Og æstetikken påvirker ikke kun modehusets kollektioner, men også de førhen stringente butikker, der i øjeblikket undergår en total 'Michele-makeover' helt i tråd med den nye kreative retning, og med plads til både farver og delaljer. Og nu er turen kommet til Skandinavien, hvor den første butik i det nye koncept netop er åbnet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den nye Gucci-konceptbutik er åbnet i Københavns Lufthavn, hvor den eksisterende butik har gennemgået en 11-uger lang renovation og nu står impossant og betagende klar til at modtage shoppelystne rejsende i et dragende og helstøbt Gucci-univers.

Butikskonceptet er baseret på redesignet af Guccis flagship-butik i Milano på Via Montenapoleone og søger at skabe et varmt og imødekommende rum, fuld af kontraster. Butikken lever op til Alessandro Micheles vision om at demokratisere Gucci-brandet, hvilket betyder, at alle skal føle sig velkomne til at træde ind i butikken og lade sig overvælde af mikset mellem moderne og traditionel luksus. Det ses i kontrasten mellem smukke, elegante materialer fra Guccis nyeste kollektioner blandet med lænestole i velour, farverigt fløjl på væggene og et detaljerigt italiensk marmorgulv med inspiration fra gulvet, der findes på hovedbanegården i Milano fra starten af 1900-tallet. Alt i alt et univers, der emmer af italiensk æstetik og næsten dekadent luksus!

Læs også: Gucci laver endnu en musthave T-shirt - og det er limited edition!

Om åbningen siger Lise Ryevad, Director, Airport Sales i Københavns Lufthavne A/S:

”Vi er stolte over, at Gucci vælger Københavns Lufthavn til at introducere deres nye designkoncept her i Norden. Det er et univers, som emmer af æstetik, og butikken understreger på mange måder Københavns Lufthavns ønske om at give passagererne noget ekstraordinært”.

Alessandro Michele blev ansat som chefdesigner for Gucci i starten af sidste år og siden da, har det italienske modehus gennemgået en betydelig transformation, der har været med til at puste liv i Guccis varemærke, der siden midten af 1990'erne har undergået store visuelle ændringer. I 1990'erne trak daværende chefdesigner, Tom Ford, modehuset i en stram og utra-sexet retning, og i '00'erne søgte den arvtagende Frida Giannini mod de klassiske og spinkle Flora-prints og naturalistiske bambus-detaljer. Men med den nuværende chefdesigner Alessandro Michele ved roreret er der kommet radikat nye boller på suppen. Michele er i gang med at redefinere Gucci-brandet med en more-is-more tilgang til kollektionerne og de stilmæssige referencer, hvor alt er et sammensurium af farver, mønstre og stilarter i én skøn visuel synergi. Den nye kreative vision giver sig udslag i alle aspekter af Gucci-brandet - ikke mindst de hidtil minimalistk indrettede butikker, der nu gennemgår en sand 'Michele-makeover' så de også afspejler det nye Gucci-look.

Den nye Gucci-butik åbnede i Københavns Lufthavn i maj 2017, og i galleriet kan du se resultatet af Micheles' magiske makeover.

ELLE nyhedsbrev

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her