Flash-back 15 ting, alle teenagere drømte om i 00’erne

Foto: PR

D&G-trøjer og lavtaljede Miss Sixty-bukser var blandt de items, der virkelig kunne få bølgerne til at gå højt, da vi var teenagere i 00'erne. Og det gjaldt jo nærmest liv eller død (sådan føltes det i hvert fald), når der skulle ovetales, overbevises eller spares op til alle de dyre styles.

Alle mærker skulle jo helst stå klare og tydelige, så alle kunne se, hvor 'eksklusiv' man var, og et mix af forskellige labels var det smarteste nogensinde!

Hvis ikke Dolce & Gabbana-undertrøjerne, Burberry-tørklædet (strammet godt ind om halsen) og LV-nøglekæden kunne spottes langt væk fra, var der stadig lidt vej til det perfekte 00'er-look. 

Fakes a la Berberry, Vucci og Loui Vittoun var selvfølgelig totalt no-go og for at fulende looket var en iceblend fra Baresso et must!

Læs også: Elsker du også Chanels dad-sandaler? ELLE tipper om 10 lignende par

En generation af mærkesøjler, som primært var sponsoreret af mor og far, levede i bedste velgående, og vi ærger os virkelig over, at Instagram ikke var opfundet dengang... Eller...

Vi har samlet 15 trends, vi helt sikkert ikke følte, at vi kunne leve uden, og som vi på mange måder er glade for ikke trender i dag. For lavtaljede bukser og halvgennemsigtige trøjer. Nej vel?

Swipe løs og kom en tur med 'down memory lane'... Og hvem ved, måske vi laver en lignende artikel og skriger af grin over Bottega Veneta-stiletter og Jacquemus-hatten om 10-15 år.

Ting vi elskede 00'erne