Foto: Lasse Bak Mejlvang
ELLE AWARDS

Cecilie Ingdal: 'Vi skal gøre os umage'

af Louise Toft Jakobsen 21/05/2016
ELLEs helt egen chefredaktør, Cecilie Ingdal, har til hverdag sin faste daglige skønheds-rutine, hvor især en lækker hud har en vigtig prioritet. Til fest giver hun den mere gas, men altid med små diskrete detaljer som neglelak og liner...

Udover at de smukkeste VIP-gæster, inden ELLE Style Awards showstart, var inviteret til L'Oréal Paris' beautyloungen for at blive piftet op med en glamourøs makeup, så fik hele ELLEs redaktion også en tur i beautystolen.

En af de vigtigste personer til ELLE Style Awards 2016 var selvfølgelig ELLEs egen chefredaktrice, Cecilie Ingdal, som også fik lagt makeup af de dygtigste L'Oréal Paris' makeupartister.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De flotteste beauty-looks til ELLE Style Awards 2016

Når ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal, går til fest gør hun sig umage med alt fra velplejede hænder og fødder til at være en udsovet og imødekommende vært. Det handler om at vise respekt overfor festen, gæsterne og det store arbejde alle lægger i at skabe en god fest. Læs med her:

Hvad er dit forhold til makeup?

"Jeg har min faste daglige rutine, hvor lækker hud er mit primære fokus. Jeg elsker L’Oréal Paris’ BB cream som jeg opdagede ved et tilfælde til Elle Style Awards i Stockholm. Nu er den en fast favorit. Derudover bruger jeg lidt blush, mascara og sørger for fugtede læber. Enkelt og nemt. Til fest giver jeg den lidt mere gas, men det er altid med små diskrete detaljer som neglelak og liner. Du vil adrig se mig med blå øjenskygge eller meget røde læber."

Hvordan bliver du klar til fest?

"Når det er en stor fest som ELLE Style Awards, bruger jeg tid på at sikre at alt fra min hud til bryn, vipper, fødder og hænder er ordnet på forhånd. Smuk hud er den vigtigste base for at få et smukt look, hvor jeg føler mig godt tilpas. Jeg vil gerne vise, at jeg har gjort mig umage. Det er en måde at vise respekt for festen. Når værten gør sig umage, skal gæsten gøre det samme. Og så sørger jeg for at lade op mentalt. Der er et stort element af seriøsitet overfor dem der skal hædres og anerkendes; men samtidig er det også en fejring. Så jeg skal balancere mellem det seriøse og det festlige."

Hvordan spiller dit look sammen med det tøj, du skal have på i dag?

"I dag har jeg arbejdet tæt sammen med makeup artisten, Kolbrún Rán, der har set kjolen og accessories. Min kjole er en cremefarvet sag fra Ole Yde og alle mine accessories er i gyldne toner, så makeuppen skal fungere som en ekstra accesory. Mit look bliver gyldent, blødt og feminint, og fordi kjolen har masser af fjer vil vi skabe en reference til dem på vipperne."

Er der noget der overrasker dig, ved professionelle makeup artisters brug af produkter?

"Ja helt klart! For det første hvor smuk de kan få din hud til at fremstå – og hvordan de kan forme dit ansigt."

Har du et produkt fra L’Oréal Paris, der er din favorit?

"Helt klart Nude Magique BB Creme, som jeg elsker fordi den giver sådan et naturligt look, hvor man tydeligt fornemmer huden indenunder. Og så er jeg vild med de nye Vernis L’huile lakker. De er super holdbare og kommer i de smukkeste nuancer."

Er du også helt vild med Cecilie Ingdals flotte, gyldne makeup? Så de med i galleriet, hvor vi har samlet alle de produkter der er blevet brugt til at skabe looket samt priserne til dig...

Psst... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her