De flotteste beauty-looks til ELLE Style Awards 2016

Annonce
Foto: Lars H. Laursen

Der var mange smukke beauty-looks at spotte til Årets ELLE Style Awards, hvor L’Oréal Paris stod bag flere af de fine makeup-looks.

Særligt det naturlige nude-look med friske kinder og gyldne nuancer var at spotte på flere af den røde løbers smukke kvinder, hvilket derfor må siges at være en af aftenens største makeup-tendenser.

Én af de kvinder, der omfavnede det naturlige look, var topmodel Mathilde Gøhler, som med et naturligt look og luftigt hår fra L'Oréal Paris fik masser af opmærksomhed på den 'blomstrede' løber til dette års ELLE Style Awards.

Se også: ELLE Style Awards 2016: Her er alle de smukke kjoler

Beate Bille lignende også en million på den røde løber og havde med hjælp fra L'Oréal Paris' Beauty Lounge skabt et elegant og sofistikeret look med forførende øjne og dybrøde negle.

Smukke Birgitte Hjort Sørensen havde også været en tur forbi L’Oréal Paris Beauty Lounge og var også en af de kvinder, der ikke var til at overse på den røde løber. For med en udstråling og gylden glød, de fleste af os kun kan drømme om, lignede hun bogstaveligt talt en million.

Læs også: ELLE Style Awards 2016: Aftenens sødeste par

I galleriet har vi samlet nogle af de smukkeste beautylooks, som vi spottede på den blomstrede løber til årets ELLE Style Awards 2016!

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!

De flotteste beauty-looks til ELLE Style Awards 2016

Relaterede artikler