Foto: Mega
Ikonisk supermodel

Se Helena Christensen i samme Lacroix-look som hun bar for 30 år siden

af Karen Emilie Thalsgaard 16/09/2020
Helena Christensen, den ikoniske og danske supermodel, har været en tur i gemmerne og fundet et 30 år gammelt Christian Lacroix-bodysuit frem. Og hun er selvfølgelig hoppet i det igen, hvilket mest af alt minder os om, at hun stadig er mindst lige så smuk som for 30 år siden.

Hun vandt Miss Danmark-titlen i en alder af bare 17 år, hvilket også blev hendes springbræt til en succesfuld og international modelkarriere. Og der gik da heller ikke lang tid fra, at hun som 18-årig flyttede til Paris, til at hun blev en populær model - og kom på forsiden af blandt andet ELLE.

Sidenhen er hun sammen med modellerne Tyra Banks, Karen Mulder, Daniela Pestova, Rebecca Romijn og Stephanie Seymour, blevet en af de første bevingede modeller for undertøjsfirmaet, Victoria’s Secret, der siden hen er blevet kendetegnet for værende noget af det største, en model kan opnå.

Foruden utallige catwalks og forsider har hun også dyrket skuespillet, og særligt i Chris Isaaks musikvideo, Wicked Game fra 1991, gjorde hun sig særligt bemærket, da hun optrådte topløs i fire lange minutter. Den gang var verden en del mere forfængelig end i dag, og hensynsløse brystvorter var noget, der kunne få tusindevis af seer til at reagere med protester og utallige klager. Videoen blev dog senere kåret til en af MTV's mest sexede videoer gennem tiden.

Læs også: Helena Christensens wellness-ritual har fået hele verden til at måbe

Og hendes gode gener lader hun heldigvis stadig fotografere. Senest i et opslag på Instagram, hvor vi endnu engang bliver mindet om, at hun er lige så smuk og sexet som hele hendes karriere vidner om.

På billedet er Helena hoppet i et 30 år gammelt Christian Lacroix-bodysuit. Og det sidder lige så skræddetsyet på den i dag 51-årige model, som det gjorde, da hun selv bar det for 30 år siden - om end hun lidt sarkastisk påpeger, at materialet er ’very strechy’. At Helena har været i gemmerne for at finde noget gammelt vintagetøj frem, er ikke nyt. Hun har nemlig en forkærlighed for vintagetøj og har en unik samling af særligt smukke kjoler fundet over hele verden. 

Se Helena i Christian Lacroix-bodysuitet for 30 år siden og i dag her:

Foto: @helenachristensen