Wellness-ritual Helena Christensens wellness-ritual har fået hele verden til at måbe

Foto: @helenachristensen

Den danske supermodel Helena Christensen pendler normalt mellem New York og København, men mens verden har fået en kæmpe covid-19-overhaling, er Helena gået i hi i sit hjem i upstate New York, hvorfra hun har fået hele verden til at måbe over hendes ’nye’ wellness-ritual.

Hun viser nemlig sit indre ’into the wild’-væsen frem!

Siden den 12. marts 2020 har Helena tilbragt isolationstiden med sin veninde Camilla Stærk og sin søn, Mingus, i sit hjem i Catskill-bjergene i upstate New York, der ligger to timer fra topmodellens lejlighed i Manhattans West Village - og her ser det ud til, at Helena har fundet sin indre viking frem.

I en video, hun delte på Instagram den 10. maj 2020, skrev hun:”May Day. Latest spring snowfall since 1977”, mens hun iført en sort badedragt fra sit eget brand Stærk&Christensen hoppede i det iskolde vand med ynde.

View this post on Instagram

May Day - Latest spring snowfall since 1977

A post shared by Helena (@helenachristensen) on

Helenas vinterbadning har fået mange reaktioner fra udenlandske følere og sites, og ikke mindst har mange sendt en kommentar efter den kolde fornøjelse.

Modelkollegaen Christy Turlington kvitterede fx med denne simple kommentar: ”No way!”

Læs også: Funda Christophersen: "Mine bedste hudplejetips".

Selv om vi også til dels klaprer tænder, når ser Helena i de vinterlige omgivelser, så er vinterbadning jo ikke så ualmindeligt herhjemme på vores breddegrader, og det skulle da også efter sigende være hamrende sundt at for både for krop og sjæl, da det siges at reducere inflammation og hævelser, forbedre din søvn og dit fokus og sætte gang i forbrændingen.

Gennem sin tid i sit idylliske hide-away, har Helena også delt adskillige billeder af fotoskydninger i den flotte setting, som naturen i bjergene byder på – og vi er slet ikke i tvivl om, at det må formilde de ellers lidt ærgerlige omstændigheder, vi nu engang befinder os i.

Relaterede artikler