Bella Hadid
Celebrity style

Mandagsmuse: Bella Hadid

af Maria Harder 6/06/2016
På bare ét år, er Bella Hadid blevet en af de mest eftertragtede modeller. Hun har været på forsiden af ELLE og Vogue, gået catwalk for de store modehuse og vundet en modelpris for næsen af storesøsteren Gigi. Mød Bella Hadid, som er denne uges mandagsmuse.

Hun gik i sin storesøster Gigi Hadids model-fodspor, og det gav pote. Den 19-årige Bella Hadid er længe blevet omtalt som 'Gigis lillesøster' i medierne, men det ser ud til at vende nu, da Bella på mindre end et år har skabt et navn for sig selv og er blevet en af de mest eftertragtede modeller i branchen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem: Isabella (Bella) Khair Hadid, født d. 9. oktober 1996 i Los Angeles, Californien, USA.

Derfor skal du kende hende:

Hun har bestemt ikke sin skønhed fra fremmede, og Bella kan bl.a. takke sin mor for sine modeltræk og laaange ben. Bella er nemlig datter af 'Real Houseviwes of Beverly Hills'-stjernen Yolanda Hadid, der også har en tidligere modelkarriere.

Bellas far er ejendomsguruen Mohamed Hadid, der stammer fra Palæstina, og ham kan hun takke for sine smukke mellemøstlige træk - især hendes flotte katteøjne og mørke lokker. Bella er halvt palæstinenser og halvt hollænder, men hun er født og opvokset i Los Angeles i Californien.

I 10 år boede familien på en hesteranch, og Bella har derfor redet siden hun var kun tre år gammel. Ridning har altid været hendes store passion, og hun havde planer om at deltage i OL 2016 i Rio.

Desværre måtte Bella opgive sin drøm om at deltage i de olympiske lege efter at have fået sygdommen Borrelia, der har påvirket hendes nervesystem.

Så istedet har Bella valgt at fokusere hundrede procent på sin modelkarriere. I modsætning til søsteren Gigi, så har Bella aldrig haft en drøm om at blive model, og hun har derfor heller ikke arbejdet som model da hun var barn. Men nu har hun alstå fundet glæden ved at stå foran kameraet, og hun er et sandt naturtalent!

Læs også: Her er det nye ansigt for Dior Beauty

Bellas modelkarriere er stadig på et tidligt stadie, da hun først tegnede kontrakt med IMG models i New York i 2014. Men på trods af det, har hun allerede et meget imponerende model-CV, der bl.a. tæller forsider på ELLE Brasilien og Vogue Tyrkiet. Herudover har hun også været på forsiden af Harpers Bazaar i både Spanien og Korea.

Skønheden har også allerede gået på catwalken for mange store designere, bl.a. for Balmain x H&M, Miu Miu, Givenchy, Chanel, Dior og Tommy Hilfiger.

Desuden står hun også i front for Marc Jacobs kampagne ’My America’ og for Topshops 2016 denimkampagne. I juni i år fik Bella også sit helt store forside-gennembrud i det amerikanske ELLE.

Listen over prestigefyldte jobs, som Bella har landet, vokser med hastige skridt, og som det ser ud lige nu, så skal hendes CV nok blive mindst ligeså flot som søster Gigis inden længe.

På kærlighedsfronten kører det for Bella Hadid. I starten af 2015 mødte hun sin nuværende kæreste, sangeren Abel Tesfaye (The Weeknd) og de sås for første gang offentligt til Coachella i Los Angeles samme år.

Siden da har Abel været ved Bellas side og støttet hende i alt hvad hun gør. Senest var Abel med Bella i London, hvor hun gik catwalk for Dior til deres 2017 Cruise Show.

I marts måned i år, vandt Bella prisen ’Model of the year’ til 'Daily Front Row Fashion Los Angeles Awards'. Bella snuppede dermed prisen lige for næsen af storesøster Gigi. Og som om det ikke var nok, så meddelte Dior for nyligt, at Bella er Dior Beautys nye ansigt, hvilket er en stor milepæl for Bella, der er forholdsvis ny i branchen.

Dette viser bl.a. hvorfor vi ikke mener, at Bella bør omtales som ’Gigis lillesøster’. For Bella er helt sin egen, og det synes vi bestemt allerede, at hun har bevist!

Højdepunkter:

2014:

- Skriver kontrakt med IMG Models i New York.

- Februar: har sin New York Fashion Week-debut, hvor hun går catwalk for spanske Desigual.

2015:

- Begynder at date den seks år ældre The Weeknd sanger, Abel Tesfaye.

- April: Viser sig første gang offentligt med Abel.

- Oktober: Går på catwalken til Balmain X H&M modeshowet i New York.

- December: Er med i The Weeknds musikvideo 'In the night'.

2016:

- Marts: Vinder ‘Model of the Year’-prisen til ‘The Daily Front Row Fashion Los Angeles Awards’.

- April: Får sin første Vogue-forside i tyrkisk Vogue.

- Maj: Går på catwalken i Cannes under årets AmfAR velgørenhedsgalla.

- Er på forsiden af amerikansk ELLEs juni-nummer.

- Bliver ansigt for Dior Beauty.

- Går på catwalken under Diors Cruise Show 2017.

Læs også: Set på Instagram: Stig ombord på Diors Cruise Show

Vi er vilde med Bellas look og hendes casual stil, der er sporty og enkel. Og vi er sikre på, at Bella Hadid går en meget succesfuld fremtid i møde!

I galleriet har vi samlet billeder af smukke Bella Hadid.

Psst... Klik eller swipe dig igennem galleriet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her