Set på Instagram: Stig ombord på Diors Cruise Show

Dior cruise show 2017
Foto: Instagram
Det var en overdådig affære, da Dior i går d. 31. maj fremviste deres Cruise kollektion 2017 på Blenheim Palace i Oxfordshire, England. 
 
De smukke sale i paladset dannede rammerne for Diors Cruise Show, hvor de kendte var troppet op for at se de nye spændende kreationer fra det franske modehus.
 
Showets stjerne må siges at være modellen Bella Hadid, der gik på catwalken for Dior. Bella havde også taget sin kæreste, The Weeknd-sangeren Abel Tesfaye, med som støtte. Han så bl.a. ud til at hygge sig gevaldigt med sin sidemand, skuespilleren Kate Beckinsale, under showet. 
 
Læs også: Her er det nye ansigt for Dior Beauty
 
De inviterede gæster til Diors Cruise show blev behandlet særdeles godt og i ægte herskabsstil. De blev som en fin detalje hentet i Dior-taxaer, der var dekoreret med det samme mønster, som pryder den ikoniske 'Lady Dior'-taske.
 
Som om det ikke var nok, så blev alle gæsterne transporteret til Blenheim Palace i et Dior tog. Ja, du læste rigtigt, Dior havde deres eget tog til den særlige anledning. Toget var inspireret af Englands overklasse i gamle dage, og var indrettet med bløde stole, stoflamper og fin porcelæn. I toget blev der serveret te for gæsterne, og naturligvis bar togkonduktørerne speciallavede Dior-uniformer!
 
Gæstelisten var fyldt med kendisser bl.a. Carine Roitfeld, Kiernan Shipka og Kate Beckinsale.

Vi har samlet de bedste Instagram-øjeblikke fra Diors Cruise Show 2017 i gallereiet nedenfor.

Psst... Klik eller swipe dig igennem galleriet.

Set på Instagram: Dior Cruise Show 2017

Relaterede artikler