Foto: MEGA
Spottet

Kendall Jenner spottet i multifarvet vest til 270 kr.

af Anna Holm Pedersen 24/03/2021
Altid stilrige Kendall Jenner er blevet spottet i en multifarvet vest fra Mango til under 270 kr. Ikke nok med det, så er ekskæresten, Harry Styles, tidligere set i et identisk outfit. Læs med her, og se den lækre vest, som har vækket vores opmærksomhed på flere måder.

Der er ingen tvivl om, at de kendte er vilde med highstreet brandet Mango. Det er bestemt ikke første gang, at en kendis spottes i et item fra modehuset. Denne gang er det Kendall Jenner, der er blevet set i et af Mangos design.

Ikke nok med, at Kendall Jenner både er en eftertragtet model og en del af Kardashian-familien, hun er helt sikkert også et stort stilikon, og her på ELLE er vi vilde med hendes stil - og vi kopierer gerne de trends, som hun ifører sig.

Læs ogsåKendall Jenner spottet i dansk design til kun 650 kr.

Hun er senest blevet spottet i en multifarvet strikvest fra Mango til under 270 kr., som du kan købe HER.

Foto: PR

Denne vest har ikke kun inspireret os til vores egen garderobe, men har også gjort os nysgerrige.

Det er nemlig ikke længe siden, at Kendalls ekskæreste, Harry Styles, blev spottet i et lignende outfit til en koncert på Fillmore Miami Beach i en duet med Lizzo. Har Kendall mon haft Harry i tankerne, da hun valgte outfittet? 

Du kan se de to twinne HER.

Hvis du, ligesom os, er vilde med Kendall Jenners stil, så kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Kendalls bedste stil-øjeblikke.