Se 18 af tidens største skuespillere i deres første filmrolle

Foto: All Over Press

Åh, søde, unge Reese Witherspoon. Kan du kende hende? Her i filmrollen som den 14-årige Dani Trant, i det romantiske drama 'Sommermåne' fra 1991. Og ikke nok med at dette var Reese Witherspoons allerførste filmrolle - så spillede den meget unge skuespillerinde hovedrolle i filmen, som altså blev hendes debut på filmlærreder verden over og startskuddet til en lang karriere. 

Vi skal som bekendt alle starte et sted. Det samme gælder for stjernerne.

Og selvom det virker til, at Emilia Clarke eksempelvis altid har tæmmet drager i rollen som Daenerys Targaryen i Game of Thrones, så har den britiske skuespiller haft et utal af roller, som har ledet op til hendes nu enorme skuespillersucces, ligesom andre stjerner, der er startet med langt mindre roller, end de bliver tilbudt nu. 

Både Reese Witherspoon og Emilia Clarke har altså haft vaskeægte talent i årene i mange år, før vi lærte dem at kende fra deres nu ikoniske roller som henholdsvis pink-fanatisk advokatstuderende i 'Legally Blonde' filmene og drage-dronning i en af de mest populære HBO-serier nogensinde. 

Læs også: Se den søde audition-video med Channing og Jenna Tatum til filmen 'Step Up' 

Swipe dig gennem galleriet og få dagens seriøse nostalgi-trip i et gensyn med de to skuespillerinder samt 16 andre. Her har vi nemlig samlet i alt 18 af tidens største skuespillere i deres allerførste filmrolle – for eksempel Emilia Clarke i Sci-fi filmen ”Triassic Attack” fra 2010, Nicole Kidman i filmen ”Skin Deep” fra 1983 og mange flere!

Se 18 af tidens største skuespillere i deres første filmrolle

Relaterede artikler