Se den søde audition-video med Channing og Jenna Tatum til hit-filmen ’Step Up’

Foto: All Over Press
Channing Tatum og Jenna Dewan Tatum vil altid være et af Hollywoods asødeste par – og nu har Jenna Dewan Tatum lige givet os endnu en grund til hvorfor.
 
Parret mødte hinanden under optagelserne til hit-filmen ’Step Up’, og selvom det er svært at tro på, er det i dag over 11 år siden, at Jenna og Channing dansende forelskede sig både foran og bag kameraet.  
 
 
Channing og Jenna skulle spille overfor hinanden i den romantiske dansefilm, og kemien mellem de to unge mennsker slog gnister - både i filmen og i virkeligheden. 
 
... Og vi forstår godt hvorfor.
 
I går delte Jenna nemlig en video af hendes audition til filmen ’Step Up’, som hun har fået tilsendt i forbindelse med premieren på den nye YouTube Red serie ’Step Up: High Water’, som parret har produceret sammen.
 
I videoen ses det, hvordan en fnisende og grinene Jenna møder Channing Tatum for første gang til hendes audition til rollen som den uskyldige Nora Clark. I videoen skal de to, unge mennesker danse salsa sammen, og den sensuelle dans lægger op til en del flirtende øjeblikke. 
 
 
“Det er virkelig sødt, og også pinligt og skørt, men selvfølgelig vil jeg dele det med jer alle sammen”, siger hun i introduktionen til videoen og fortsætter: ”Det er meget sentimentalt og fantastisk for mig at se”. 
 
Se den søde video af parrets første møde her: 
 
 
Siden parrets første møde, udviklede forholdet sig hurtigt. Efter tre år blev de gift, og i dag, 13 år senere, er parret stadig sammen, og har fået datteren Everly. 
 
 
Channing Tatum har tidligere selv fortalt, hvordan deres forhold udviklede sig under optagelserne til filmen, og det er ikke til at stå for:
 
"Vi var i bund og grund sammen i filmen. Det er interessant nu, fordi vi kan se filmen og sige: 'Åh, wow, det var faktisk vores første rigtige kys.' Så snart optagelserne til filmen stoppede, tog vi tilbage til L.A og var sammen, og vi har været sammen lige siden - vi har aldrig slået op", udtaler han til USmagazine.
 
Her på redaktionen forstår vi godt Jenna Dewan Tatum - for det er svært ikke at blive forelsket i Channing Tatum.
 
Vi bliver faktisk forelsket i ham igen og igen... og i galleriet nedenfor kan du se de 21 gange, hvor Channing Tatum har smeltet vores hjerter. 
 

24 gange, vi blev forelskede i Channing Tatum

 

Relaterede artikler