Her er den oprindelige introsekvens til Sex and the City

Her er den oprindelige introsekvens til Sex and the City
Foto: Sex and the City - Alternative Opening

Det lyserøde tylskørt fra Sex and the Citys introsekvens er i den grad gået hen og blevet ikonisk. For hvem fik ikke ballerinadrømme af Carrie Bradshaws store skørt? Men faktisk var netop det outfit ikke førstevalget, og derfor har Carrie et andet outfit på i den alternative og oprindelig introsekvens til vores alle sammens yndlingsserie. 

Et nyligt offentligt klip viser nemlig, at en babylyseblå kjole oprindeligt havde fået pladsen i stedet for det lyserøde tylskørt, som vi alle elsker. Det viser sig, at valget stod mellem to outfits, det lyseblå og det lyserøde, men seriens kostumedesigner, Patricia Field, havde svært ved at overbevise producerne om, at Carrie netop skulle iklædes tylskørtet. Derfor blev introsekvensen i første omgang skudt med Carrie i en lyseblå kjole, og i stedet for at få sprøjtet vand på sig fra gaden, vrikker hun om og opdager bussen med sin reklame på.

Efter at have skudt to udgaver af introsekvensen overtalte Patricia Field og Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw i serien, producerne om, at tylskørtet var det rigtige valg.

Det er svært at forestille sig en anden introsekvens til serien, men der har altså været alternativer på tale. Se den alternative introsekvens her:

Selvom den alternative introsekvens (og Carrie Bradshaws outfit, naturligvis) er fin, er vi nu ret vilde med den velkendte introsekvens, som blev skudt på 5th Avenue i New York i marts 1998:

Relaterede artikler