11 ting du ikke vidste om Sex and the City
Foto: Sex and the City
Film og TV

11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

af Josephine Jein 14/03/2017
Vi ELLEsker Sex and the City, og vi kan stadig ikke få armene ned over, at der kommer en SATC 3! Hvis du har det på samme måde, så se med her, hvor vi har samlet 11 sjove ting om den populære serie, som du måske ikke vidste...

I december 2016 blev det offentliggjort, at der kommer en Sex and the City 3. Og vi kan slet ikke vente med at gense vores yndlingskarakterer, når de endnu engang optræder med en designertaske i den ene hånd og en Cosmopolitan i den anden. Og mens vi venter på premieredatoen for den nye film, har vi med inspiration fra vores søstersite ELLE.com, samlet 11 sjove ting, som du med garanti ikke vidste om din yndlingsserie, Sex and the City. 

Se også: Det er officielt: Der kommer en SATC 3!

Har du eksempelvis styr på, hvad der i virkeligheden er i de drinks, som Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda drikker på settet? Eller hvor mange timer om dagen Sarah Jessica Parker i rollen som Carrie var iført tårnhøje hæle under indspilningerne? Eller har du nogensinde undret dig over, hvor alt det overdådige tøj, Carrie har på i serien, blev af?

Alt det og meget mere har vi samlet til dig i galleriet herunder...

Køb ELLE