ELLE-redaktionens digitale vaner – og vores sommer i emojis!

ELLE-redaktionens digitale vaner – og vores sommer i emojis!

I ELLEs juninummer kan du læse alt om de digitale trends, få gode råd til dos og don’ts på de sociale medier og ikke mindst få de bedste råd til en sommer i (digital) balance. I anledning af det nye magasin har vi derfor undersøgt, hvad vores egne digitale vaner egentlig er. I galleriet kan du derfor læse om alt fra ELLE-redaktionens favorit-apps til vores bedste køb på nettet.

Læs også: Er digital-detox den nye kur i 2017?

Den digitale verden fylder meget i vores hverdag, og vi har alle vores personlige digitale vaner. Tjekker du f.eks. Instagram lige efter alarmen har ringet om morgnen? Eller er det første, du gør, når du kommer hjem at tjekke for at se, om din favorit webshop har fået nogle nye spændende varer? Eller måske har du en regel om at holde digital pause en time efter, du kommer hjem? Der er mange forskellige vaner – også her på ELLE-redaktionen, hvor den digitale verden for de fleste fylder meget dagen igennem.

De fleste er dog enige om, at de bruger mest tid på en særlig app, hvor de finder inspiration og ligger fine billeder op. Til gengæld er det meget forskelligt, hvordan vi tænker at tilbringe vores sommer, når vi skal beskrive det med blot tre emojis – for imens nogle tænker, at tilbringe deres sommer med is og rosé, er der andre, der er så heldige, at skulle være brud inden længe.  

I galleriet kan du se redaktionens webshop-favoritter, vores bedste fund på nettet og ikke mindst, hvordan vi vil beskrive vores sommer i emojis. 

ELLE-redaktionens digitale vaner – og vores sommer i emojis!

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler