8 serier fra 2016, du skal kende - og se i 2017

Foto: SKAM

År 2016 har budt på et væld af serier, der har fået os til at gyse, le, græde og gjort os bløde i knæene. Tv-tjenester som Netflix og HBO hitter som aldrig før, og vi forstår godt hvorfor. De spytter den ene spændende serie ud efter den anden, og vi sidder cleanet til skærmen og higer efter mere.

En af de helt store spillere, der har taget os på sengen, er den originale Netflix-serie ”Stranger Things”. Serien, der ellers blev promoveret temmeligt ”low-key”, endte med at blive en af de mest hypede af slagsen i år. Her på ELLE er vi med på 70’er-bølgen og helt opslugte af både plottet, musikken og det visuelle udtryk.

Læs også: ELLE Guider: 12 filmklassikere, du skal kende 

Man kan ikke sige år 2016 uden at sige ”SKAM”. Med denne norske ungdomsserie, har vi taget binge-watching til et helt nyt niveau. Og så har vi genvundet forbindelsen til vores indre teenager med alt, hvad der hører med af kærestesorger, druk, fest og forvirring over livet.

Vi har grædt over Eva & Jonas, sprunget af glæde over Noora & William og fået varme kinder af Isak & Even. Vi venter allerede i spænding efter at se, hvilken af seriens karakterer vi skal følge i den nye sæson, der forhåbentlig ruller over skærmen til foråret.

Se også: 10 skønne julefilm til dig 

Vi er også blevet forført af det biografisk-historiske drama ”The Crown”, der endelig lader os komme med ind bag de lukkede døre på Buckingham Palace. Hvis du elsker Downtown Abbey eller har en lille royalist gemt i dig, så vil du med garanti synes om denne perle af en serie. Vi glæder os til at følge dronningen i de mange kommende sæsoner.

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet de 8 serier, der på bedste vis har bragt os gennem hele følelsesspektret i 2016. 

8 serier fra 2016, du skal kende - og se i 2017

Relaterede artikler