Foto: Sean McMenomy
Interview

Topmodel Regitze Christensen: "Sådan er det at bo i New York under coronakrisen"

af Nikita Hoffmann Andersen 24/04/2020
Coronakrisen fylder i hele verden, men særligt New York er et af de steder, der er hårdest ramt lige nu. De livlige gader i byen, der normalt aldrig sover, står nu mennesketomme hen. Vi har snakket med topmodel, Regitze Christensen, som til dagligt bor i den pulserende stat for at høre, hvordan det er at være i New York under corona-krisen, og hvordan hun holder humøret oppe i den svære tid - samtidig med at hun lige har mistet sin mor.

Hvordan er det at bo i New York lige nu?

New York er bestemt ikke, hvad byen normalt er kendt for – den travle by, der aldrig sover – for det er akkurat hvad byen gør nu… sover! Gaderne er tomme, cafeer og restauranter er lukkede, der er ingen mennesker i kø til diverse to-go-kaffebarer og det mest absurde for en by som NY – ingen trafik!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er en hel anden energi i byen, som selvfølgelig påvirker ens eget humør og energi nu. Men skal jeg være ærlig, kunne den travle konstante energi til tider være stressende og pressende. Det var som om, det aldrig var ”ok” bare at ligge på sofaen en hel weekend og se Netflix alene eller med sin kæreste. Man skulle altid være med på farten. Men at alle nu trækker stikket og slapper af hjemme giver en form for ro i sindet trods den ellers kaotiske tid, vi lever i. Personligt hjælper pausen fra arbejdslivet mig også til at mærke mig selv igen og komme mig over den værste savn og smerte efter tabet af min kære mor, der led af ALS. Så at være hjemme i ro og fred og blive fyldt op med kærlighed af min kæreste er faktisk lige, hvad jeg har brug for.

Hvad er den største forandring i New York siden coronakrisen startede?

Den tætte menneskekontakt, der var mellem bekendte såvel som fremmede. Lige meget hvor, du befandt dig i NY, var du altid omringet andre mennesker, som du hurtigt faldt i snak med og nogle gange kom til at strejfe grundet menneskemylderet. Alt var altid åbent og tilgængeligt. At alle maskeklædte folk går en stor bue udenom dig på fortovet og i supermarkeder og fuldstændig undgår at se hinanden generelt er meget mærkeligt, og noget jeg aldrig har oplevet før i NY.

Hvad savner du mest ved tiden før corona?

Jeg savner at dresse mig op og tage på date med min kæreste. Vi elsker at tage ud at spise og få gode cocktails på forskellige barer. Jeg savner at kunne invitere vores venner på besøg og besøge min kæreste Twahlees familie. Men det, der bekymrer mig allermest og bliver det største savn, hvis det ikke snart vender, er min egen familie i Danmark. Min storesøster skalfx føde her til maj. Jeg bliver enormt ked af det, hvis jeg ikke kan få lov til at flyve hjem og møde min nye lille nevø snart.

Hvordan holder du humøret oppe?

Min kæreste og jeg er gode til at holde humøret oppe generelt. Heldigvis har han en bil, så vi kører tit steder hen for at gå lange ture i NY’s flotte parker og på stranden med vores 3 hunde. At have en stor hundefamilie giver os så meget glæde og liv i hverdagen og motivation for at få en masse frisk luft, som er en stor faktor for at holde humøret højt. Vi laver god mad stort set hver dag, og på dovne dage støtter vi de lokale favoritter og bestiller take away. For ja, mad gør glad!

Foto: Sean McMenomy

Hvad får du tiden til at gå med?

Som sagt, lange gåture med hundene. Vi får snakket om alt mellem himmel og jord og set tusindevis af film og serier (pt ser vi serien Ozark på Netflix, og så fik jeg lokket min kæreste til at se De Grønne Slagtere med engelske undertekster. En klassiker). Jeg elsker at lave mad, men er virkelig dårlig til at bage! Så jeg bruger meget tid på at øve og forbedre mine skills i køkkenet. Derudover læser jeg en masse bøger og nyder virkelig at kunne læse meget mere end førhen. Jeg er desuden begyndt på en online bachelor i sexologi, da jeg gerne vil være sexolog, parterapeut og familiebehandler, præcis som min mor var. Min plan er at starte en YouTube-kanal, hvor jeg via uploadede film vil hjælpe og guide par og familier til at bevare gnisten og kærligheden. En passion og drøm jeg har haft, så længe jeg kan huske, og noget, som jeg lovede min mor, at videreføre. Så nu har jeg masser af tid til at gå i krig med at planlægge og studere. Jeg deler det på min Instagram, når min første video er oppe og klar!

Læs også: Barbara Potts og Cathrine Saks: "Når vi er alene, skal vi nok skrige, når vi ser Rihanna i vores tøj”

Hvilke sundhedsrutiner har du, og hvordan holder du sig selv i gang?

Puha, jeg synes, det er lidt svært at holde mig helt fit og sund gennem denne corona-tid, hvor ingen alligevel tager mine hoftemål haha. Generelt har jeg en sund livsstil og prøver så vidt muligt at holde en sund balance, men jeg skal da gerne indrømme, at der bliver kørt lidt ekstra ned i denne tid. Ups! Vi går dog fortsat de lange ture, som forbrænder bare noget af det chokolade og burgere, jeg propper mig med. Vi forsøger derudover at få løbet 3-5 km 2-3 gange om ugen og lavet nogle basic gulvøvelser i stuen. Jeg drikker og har altid drukket meget vand, som for altid vil være mit number one sundhedstip! Jeg får min sædvanlige grønne morgensmoothie alle hverdage, og så sørger jeg for at få en masse grøntsager og fisk 1-2 gange om ugen. Jeg spiser også tit tyggegummi for at holde en frisk ånde i løbet af dagen. Jeg er ret vild med Eace Vitamin Gum, hvor jeg samtidig får et vitamintilskud. Det er en nem måde lige at sikre, at jeg får alle mine vitaminer.

Samtidigt fokuserer jeg på de positive ting. Jeg nyder, at min hud og mit hår kan slippe for al den makeup og hårprodukter, jeg ellers er været vant til på grund af min karriere. Min krop og mit sind har også rigtig godt af en lang pause fra at flyve, da flyvninger virkelig stresser min mave. Det er en forfærdelig tid, men at fokusere på det gode, nyde og værdsætte det simple og smukke liv, få slappet godt af, mærke mig selv og bruge al den her tid med min kæreste, synes jeg er fantastisk og virkelig sundt for sjælen. Vi glemmer nemlig hurtigt at nyde og værdsætte det, og dem, vi har omkring os og bare de små ting i livet.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her