Afsløring 3 chokerende ting som Meghan og Harry kommer ind på i deres Oprah-interview

Foto: MEGA

Hertugparrets Oprah-interview er endelig blevet udgivet, og vi ser frem til i aften klokken 21 på TV3 at kunne se det to-timers lange, omdiskuterede interview.

Billed-bladets hofreporter, Marianne Singer, nævner her 3 chokerende ting, som Meghan og Harry afslører i interviewet.

Marianne Singer fortæller om interviewet:

”Jeg er rystet over interviewet med prins Harry og hertuginde Meghan, fordi det både indeholder voldsomme anklager mod den britiske kongefamilie samt udførlige og meget intime beskrivelser af deres mistrivsel i det britiske kongehus. Set fra mit synspunkt er Oprahs udsendelse det mest overraskende og chokerende interview siden prinsesse Dianas Panorama-interview i 1995, hvor hun netop også talte om sine mentale udfordringer ved at være en del af det britiske kongehus.”

Læs også: Meghan er blevet meget "tæt" med denne anden prinsesse under sin graviditet

Én af de chokerende udtalelser som vi kan se frem til i aften, er Meghans afsløring omkring hendes mange, dystre selvmordstanker, som hun havde, da prinseparret boede i England.

”Der er kommet nye detaljer frem om den måde, som den britiske kongefamilie og selve institutionen angiveligt har håndteret prinseparrets udfordringer, som virker uhensigtsmæssige og ikke passer ind i et moderne kongehus. Blandt andet at hertuginde Meghan efter sigende ikke fik hjælp, da hun havde selvmordstanker, og at et kongeligt familiemedlem angiveligt udtrykte bekymring for Archies hudfarve,” fortæller Singer.

Læs også: Meghan og Harrys bryllup var spil for galleriet

Herudover kommer Meghan ind på den påståede konflikt mellem sig selv og hertuginde Kate. Rygterne har nemlig siden Meghan og Harrys bryllup i 2018 gået på, at Meghan skulle have fået Kate til at græde – men det var lige omvendt, forklarer Meghan. Hun kommer dog ikke til at gå dybere ind i konflikten, og konstaterer, at Kate både har sagt undskyld og sendt blomster, og at Meghan har tilgivet hende.

Prins Harry kommer også ind på sit forhold til sin far, prins Charles, som lige nu er forbundet med svigt, skuffelse og smerte. Prins Charles skar nemlig kontakten til Harry efter hertugparrets exit som seniormedlemmer i det britiske kongehus.

”Harry taler om et kompliceret forhold til sin far og bror for tiden, men understreger heldigvis også, hvor højt han elsker dem og er indstillet på at ”hele” deres forhold,” fortæller Singer.

Læs også: Prins Harry synes denne skuespiller skal spille ham i 'The Crown'

Der er pt. Ingen officiel reaktion fra det britiske kongehus vedrørende Meghan og Harrys Oprah-interview, men den 94-årige dronning Elisabeth har dog angiveligt udtalt, at hun ikke har tænkt sig at se interviewet.

Læs også: Hør Meghans private kælenavn til Harry på FaceTime-opkald

Prins Harry og Meghan Markle har uden tvivl gjort tingene en anelse anderledes end, hvad det britiske kongehus har været vant til, og dette gjaldt da også deres smukke bryllup i 2018. Vi har derfor i galleriet herunder samlet et overblik over, hvordan Meghan og Harrys bryllup adskilte sig fra de tidligere royale bryllupper.

Se hvordan Meghan Markle og Prins Harrys er forskelligt fra de andre royale bryllupper

Læs også: Så dyre er smykkerne i den britiske kongefamilies samling

Relaterede artikler