Dom Pérignon x Geranium inviterer dig til årets mest eksklusive middag

Foto: PR

Geranium er Danmarks eneste restaurant, som har vundet hele tre Michelin-stjerner. Og fra de fine omgivelser på 8. etage i Fælledparken, udforsker den eksklusive restaurant spændingsfeltet mellem det urbane og det naturlige i et køkken, der er let, lyst og dynamisk.

Nu har Geranium inviteret en helt særlig gæst indenfor, nemlig årgangschampagnen Dom Pérignon – og i november inviterer de dig med til bords.

Fredag den 10. november og lørdag den 11. november skal du derfor rydde kalenderen, hvis du vil have årets mest eksklusive champagnemiddag. Anledningen til årets gastrinomiske oplevelse er frigivelsen af tre nye årgangschampagner fra det lukseriøse champagnemærke. 

Seks forskellige Dom Pérignon champagner fra udvalgte årgange danner rammer om en unik seks-retters middagsoplevelse, som vækker alle sanser, og som stræber efter at udfolde de forskellige facetter af de udvalgte champagner, og samtidig hylder nordisk gastronomi i særklasse.

Læs også: 'Famo a Casa' er et koncept vi ELLEsker: Få en italiensk kok hjem i dit køkken

Der er derfor lagt op til en ekstraordinær smagsoplevelse, når Geraniums køkken møder Dom Pérignons klassiske prestige-champagner i årets fineste seks-retters middagsoplevelse. 

Se hvilke champagner du kan smage i løbet af middagen, og book billet til årets mest eksklusive middagsoplevelse lige her, men du skal være hurtig: Billetter sælges nemlig efter først til mølle-princippet. 

Relaterede artikler